Jax Taylor

Klea

Restoranti i Jax Taylor nën hetim për shkelje të neveritshme shëndetësore!

Restoranti i Jax Taylor nën hetim për shkelje të neveritshme shëndetësore!

Mes zhurmës së ndarjes së tyre, ish-çifti i fuqisë televizive të realitetit Jax Taylor dhe Brittany Cartwright e gjejnë veten në qendër të polemikave të shumta, me raporte shqetësuese që shfaqen në lidhje me sipërmarrjet e tyre të përbashkëta të biznesit.

Jax Taylor

Një sipërmarrje e tillë, Jax Studio Citylançuar me shumë bujë në tetor me Brittany nga Jax's anësor. Megjithatë, siç ndodh shpesh me restorantet e reja, janë shfaqur sfida. Një ankesë që pretendon Jax's Arratisjet me ndërrimin e pelenave në lokal ndezën një hetim të Departamentit të Shëndetit Publik. Megjithëse asnjë incident i tillë nuk u dëshmua gjatë një inspektimi të 16 prillit, episodi shkaktoi një kujtesë të fortë nga inspektorët shëndetësorë për protokollet e higjienës.

Në ditët para hetimit, një video u shfaq në mediat sociale që tregonte Jax dhe Brittany duke ndryshuar pelenën e djalit të tyre tre vjeçar Cruz në bar. Klipi, i shpërndarë nga ylli i The Valley, Jasmine Goode, i shtoi karburant polemikës rreth Jax Studio City.

“Ndërsa hetimi për këtë çështje është mbyllur pa veprime ndëshkuese,” thuhej në një raport, “u shfaq një video që tregonte Jax dyshohet se ka ndërruar një pelenë në bar, të postuar nga ai Lugina bashkë-yll, Jasmine Goodepak ditë para inspektimit, duke shkaktuar zemërim publik për shqetësimet sanitare.”

Jax Taylor

Derisa Jasmine Goode me sa duket e shpërndau videon në mënyrë të padëmshme, duke e mbishkrimin “I rritur”, fansat nuk e perceptuan atë si të tillë. Në vend të kësaj, ata kritikuan Brittany dhe Jax për atë që ata e konsideruan sjellje josanitare.

Jax Taylor

Videoja qarkulloi shpejt si në internet ashtu edhe në platformat e mediave sociale, duke intensifikuar kontrollin rreth çiftit dhe vendosjes së tyre.

Por drama e pelenave nuk është e vetmja njollë në reputacionin e institucionit. Ankesa janë shfaqur edhe në lidhje me përgatitjen e djathit të birrës Mamaw, a Rregullat e Vanderpompës lëndë kryesore. Akuzat varionin nga përgatitja jashtë vendit deri te informacioni i pamjaftueshëm për alergjinë.

Jax Taylor

Një ankesë e 2 dhjetorit 2023 nxiti një hetim të plotë në sagën e djathit të birrës. Inspektorët zbuluan një enë të vetme me djathë birre në ftohësin, me një faturë shoqëruese, që konfirmonte praninë e saj në vend. Pavarësisht se i mungonte një kartë recetë zyrtare, menaxheri këmbënguli se djathi përgatitej në shtëpi, me përbërës bazë të marrë nga shitës si Amazon ose Angie's Wholesale.

Jax Taylor

Përgjegjësia për prodhimin e djathit të birrës i ra shefit të kuzhinës, i cili thuhet se e rriti përhapjen me erëza të thata dhe birrë. Megjithatë, përpjekjet e inspektorit për të intervistuar shefin e kuzhinës u penguan nga mungesa e tyre gjatë inspektimit.

Jax Taylor

Përfundimisht, ankesa u mbyll, duke siguruar një lehtësim nga stuhia e polemikave përreth Jax Studio City. Megjithatë, udhëtimi i restorantit është larg përfundimit, pasi ai përpiqet të rifitojë besimin e publikut mes shqyrtimit të vazhdueshëm.