Renee Poche

Klea

Renee Poche nga “Love Is Blind” pretendon se producentët kërkojnë 4 milion dollarë për thyerjen e heshtjes, pretendon se ka tentuar t’i ‘shkatërrojë’ jetën e saj

Renee Poche nga “Love Is Blind” pretendon se producentët kërkojnë 4 milion dollarë për thyerjen e heshtjes, pretendon se ka tentuar t’i ‘shkatërrojë’ jetën e saj

Dashuria eshte e verber yll, Renee Pochehodhi një bombë në një deklaratë të re të lidhur me padinë e saj kundër Netflix mbi kushtet e dyshuara të tmerrshme të punës. Poçe ngriti një padi kundër Netflix dhe kompanisë së prodhimit që qëndron pas serialit, Delirium TV, në fillim të këtij muaji.

Renee Poche

Renee Poche përshkroi atë që ajo përjetoi gjatë xhirimit të sezonit 5 të serisë së takimeve në deklaratën e re, sipas Radar Online.

Renee Poche

Ajo akuzoi emisionin se e përputhte me një narkoman të dyshuar të paqëndrueshëm, pa punë, të dhunshëm të quajtur Carter Wall. Ajo tha se ndërsa i ishte premtuar një proces rigoroz vetingu, takimi i saj dyshohet se kishte probleme varësie, pa të ardhura, pa shtëpi dhe ishte i larguar nga familja e tij. Ajo pohoi se ishte nën presion që të vazhdonte të bashkëvepronte me të Muri, pavarësisht problemeve të dukshme. Dyshja më vonë udhëtoi për në Meksikë, ku Poçe pretendoi se ajo ishte detyruar nga producentët të qëndronte në një dhomë hoteli me Muri.

Ajo deklaroi në deklaratën e re: “Në Meksikë, u stresova jashtëzakonisht shumë për këtë, pasi isha ngecur në një dhomë hoteli me të dhe nuk mund të largohesha. Na thanë se kamerat na vëzhgonin gjithmonë dhe se do të binte alarmi nëse hapnim derën e dhomës tonë.”

Poçe vazhdoi — “Gjatë gjithë qëndrimit në Meksikë, ne u lejuam të dilnim nga dhoma e hotelit vetëm një herë jashtë xhirimeve – një qëndrim prej një ore në pishinë me produksionin që vëzhgonte çdo lëvizje tonë. I tregova vazhdimisht produksionit për gjendjen time të rëndë mendore dhe më thanë se duhet të shijoja ‘parajsën’. Në realitet, isha i mbyllur në një dhomë hoteli me një dhomë gjithnjë e më të pavarur Muri deri në 22 orë në ditë. Rreth kësaj kohe, Wall kërcënoi se do të dëmtonte një operator kamerash, i cili më pas u largua nga shfaqja (ndërsa ishte në Meksikë) sepse nuk ndihej më i sigurt.”

Renee Poche

Ajo shtoi se Muri “Nuk ishte i shëndetshëm mendërisht”. Ajo pretendoi se ai “më qortonte rregullisht, vidhte nga grupi ose vendet që vizitonim dhe kërkonte të tjerë për t’i blerë drogë”.

“Në shumë netë, Muri nuk shkoi për të fjetur fare”, tha ajo. “Wall ishte emocionalisht abuzues brenda dhe jashtë kamerës, gënjeu keqdashës dhe abuzoi rëndë me drogën dhe alkoolin.”

Poçe gjithashtu pretendoi se producentët e paralajmëruan atë për ta verifikuar atë Muri nuk kishte armë, nga shqetësimi për sigurinë e saj. Ajo shtoi se rreziku i mundshëm nuk i ndaloi ata që ta shtynin të vazhdonte xhirimet me kërkuesin e saj të rregulluar.

Renee Poche

Poçe pohoi se asaj iu tha se pamjet e kapura me Muri do të shkëputej nga shfaqja. Ajo besonte se producentët u dorëzuan pas takimit të saj me sa duket kërcënuan se do të lëndohej nëse skenat transmetoheshin.

Poçe deklaroi në padi se shërbimi i transmetimit dhe producentët e shfaqjes e akuzuan atë për shkelje të një NDA, pasi foli për të. përvojë në podkaste të shumta. Ajo tha se ata po kërkonin një pagesë prej 4 milionë dollarësh.

Renee Poche

Poçe i kërkoi gjykatës të shpallte NDA të pazbatueshme dhe të jepte dëmshpërblime të papërcaktuara. Ajo vuri në dukje se ishte paguar vetëm 8 mijë dollarë për rolin e saj në serial.

Ajo deklaroi: “Unë u habita plotësisht kur, më 1 nëntor 2023, Delirium filloi arbitrazhin kundër meje. Ndjej se Delirium po përpiqet të më shkatërrojë jetën dhe të më ndëshkojë që thashë të vërtetën për kushtet e pasigurta të punës që pashë dhe përjetova dhe gënjeshtrat e rrezikshme që më kishin ushqyer. Delirium pretendon se unë jam përgjegjës për 4,000,000 dollarë si dëmshpërblim të likuiduar për shkeljen e Marrëveshjes.”