Parashikimet e Sezonit 2 të Amvisave Reale të Dubait

Klea

Renditja e etiketave të Sezonit 2 të Shtëpive Reale të Dubait

Amvise të vërteta të Dubait më në fund është rikthyer për Sezonin 2, pas një pauze dyvjeçare. Mund të jetë një opinion i diskutueshëm, por unë e konsideroj këtë si një nga serialet më tërheqëse Real Housewives. Dubai është një pikë ekzotike turistike ndërkombëtare, e cila ofron luks që nuk mund të gjenden askund tjetër në botë. Është një rifreskim i këndshëm të shikosh gratë jashtë vendit, në vend të grave në mbi një duzinë qytetesh të SHBA-së.

Sezoni 2 i RHODubai përmban pesë anëtarë të kastit që kthehen, si dhe një të ri. Chanel Ayan, Caroline Stanbury, Caroline Brooks, Lesa Milan dhe Sara Al Madani janë rikthyer të gjithë pas debutimit të tyre në sezonin 1. Taleen Marie, nga ana tjetër, po bën debutimin e saj madhështor në Sezonin 2.

Një nga aspektet më argëtuese të çdo sezoni të ri të Real Housewives janë etiketat e çdo anëtari të kastit. Ndërsa disa nga zonjat e sezonit 2 të RHODubai kishin ato të zgjuara, të tjerat e humbën pikën. Këtu janë renditjet tona zyrtare të etiketave të Sezonit 2 të RHODubai, nga më e mira te më e keqja.

Sara Al Madini – “Në vendin e teprimit, unë gjej pasuritë e mia brenda”

Sara pa dyshim kishte etiketën më të zgjuar, duke fituar vendin e saj të parë në listën tonë. Nuk ka dyshim se Dubai është një nga vendet e para që njerëzit mendojnë kur bëhet fjalë për luksin. Megjithatë, Sara bën një kontrast të madh, duke thënë se nuk ka nevojë të jetë në Dubai për të gjetur pasuri brenda vetes.

Kur bëhet fjalë për shfaqjet Real Housewives, shumë nga gratë shpesh shihen vetëm për pasurinë dhe suksesin e tyre. Sara thyen këtë stereotip këtu duke thënë se ajo që ka më shumë rëndësi është brenda, jo ku je apo çfarë ke.

Caroline Stanbury – “E vetmja gjë e vjetër për mua, e dashur, janë paratë e mia”

Etiketimi i Caroline ishte gjithashtu i mrekullueshëm dhe ishte pothuajse po aq i mirë sa ai i Sara. Në moshën 48-vjeçare, Caroline është gruaja më e vjetër në kastin e sezonit 2 të RHODubai. Megjithatë, në etiketën e saj, Caroline tregon se nuk i vjen turp për moshën e saj dhe se nuk do të përkufizohet prej saj.

E vetmja gjë në lidhje me etiketën e Caroline që nuk më pëlqen është përmendja e parave. Duket sikur Caroline po mburret pak, por ne nuk mund të jemi shumë të ashpër për këtë pasi në fund të fundit është RHODubai. Etiketa e Caroline është tepër e zgjuar dhe jep një pasqyrë të mirë të energjisë që ajo do të sjellë këtë sezon.

Taleen Marie – “Merre nga unë: nëse di të qëndrosh i qetë, nuk do të digjesh kurrë”

Taleen mund të jetë një anëtare e re e kastit këtë sezon, por ajo tashmë po bën mjaft emër për veten. Në etiketën e saj, Taleen duket se trajton qasjen e saj për sezonin 2 të RHODubai. Taleen sugjeron që qëndrimi i qetë dhe jashtë dramës do ta ndihmojë atë të shmangë telashet me pjesën tjetër të kastit. Do të jetë interesante të shihet nëse ajo sjell të njëjtën energji si etiketa e saj në Sezonin 2.

Për më tepër, etiketa e Taleen është gjithashtu një lojë argëtuese me fjalët, gjë që e bën atë një nga më të mirët këtë sezon. Dubai është në shkretëtirë, kështu që sigurisht që ka gjithmonë një mundësi për t'u djegur!

Lesa Milan – “Shkretëtira mund të jetë e nxehtë, por unë e gjej gjithmonë hijen”

Duket se Lesa po përpiqej të tregohej e zgjuar me etiketën e saj, por disi dështoi. Ashtu si Taleen, Lesa po përpiqej të përfshinte aspektet gjeografike të Dubait në etiketën e saj. Megjithatë, fjalimi i Lesës duket si bazë dhe duket sikur ajo nuk ka bërë shumë përpjekje për të. Sidoqoftë, ne duhet të respektojmë referencën e saj në Dubai dhe t'i japim asaj disa pikë të paktën për këtë.

Caroline Brooks – “Unë mund të ndërtoj shtëpi xhami, por ju kurrë nuk do të më shihni të plas”

Etiketa e Caroline i referohet sallonit të saj të ndërtuar me mure qelqi, por në fund nuk arrin. Ndërsa katër gratë e përmendura mbi të gjitha e inkorporuan Dubain në etiketat e tyre në një farë mënyre, Caroline nuk e bëri. Kjo ndihet si një mundësi e humbur, veçanërisht me një qytet kaq të veçantë dhe unik sa Dubai.

Chanel Ayan – “Nëse je xheloze për mua, nuk ka problem, zemër. do të isha edhe unë”

Chanel ishte një nga të preferuarat e mia gjatë sezonit 1 të RHODubai, kështu që ishte zhgënjyese të shihja etiketën e saj këtë sezon. Etiketimi i Chanel është jashtëzakonisht themelor dhe mendjemadh. Nuk ka asgjë në lidhje me të që i bën haraç Dubait, apo edhe vetë Chanel. Në vend të kësaj, kjo e bën Chanel të duket sikur mendon se është elitë, gjë që nuk është kurrë një pamje e mirë.

Shikoni Real Housewives of Dubai në Peacock.