Ariana Madix

Klea

RECAP: Kasti i “Vanderpump Rules” AKTIVIZON Ariana Madix për refuzimin e filmimit me Sandoval

RECAP: Kasti i “Vanderpump Rules” AKTIVIZON Ariana Madix për refuzimin e filmimit me Sandoval

Tensionet janë të larta Rregullat e Vanderpompësdhe shfaqet Ariana Madix po e ndjen pjesën më të madhe të saj. Pasojat nga ndarja e saj me ish të dashurin që tradhtoi Tom Sandoval jo vetëm që e ka tensionuar jetën e saj personale, por edhe në dukje e ka izoluar nga shokët e saj.

Ariana Madix

Drama arriti një pikë vlimi gjatë finales së sezonit 11 të Rregullat e Vanderpompës e cila u transmetua më 7 maj. Episodi mori një kthesë dramatike pasi e Arianës Kostarët u kthyen kundër saj. Arsyeja? Refuzimi i saj për të pranuar një falje në kamera nga Sandoval. Situata ka lënë të ndarë teleshikuesit dhe kastin, pasi miqësitë dhe aleancat janë vënë në provë në vazhdën e polemikave.

Tom Sandoval

Tensioni u përshkallëzua më tej kur Ariana Madix vendosi të largohej nga sheshi, dukshëm i mërzitur me producentin ekzekutiv të shfaqjes për lejimin e tij Tom Sandoval për të ndërhyrë në një bisedë me të cilën po bënte Scheana Shay. Kjo dalje dramatike nënvizoi përçarjet e thella që po formoheshin brenda grupit.

Ariana Madix

Shumica e aktorëve, me përjashtim të dukshëm të Katie Maloneyka mbajtur qëndrim kundër Ariana, duke sfiduar këmbënguljen e saj për të mos filmuar me ish të dashurin. Ata argumentojnë se përballja me situata sfiduese në kamera është pjesë e punës së tyre, duke i vënë ato në kundërshtim me e Arianës kufi i fortë. Ky konflikt po formohet të jetë një çështje qendrore, duke testuar dinamikën dhe qëndrueshmërinë e marrëdhënieve të kastit.

Ariana Madix

Autenticiteti i realitetit televiziv është sërish në qendër të vëmendjes Rregullat e Vanderpompës. Mes tensioneve të rritura, Kostar, Lala Kentshprehu mosmiratimin e fortë të Ariana Madix veprimet në një rrëfim. Lala kritikuar Ariana për mungesën e saj të perceptuar të transparencës në emision, duke thënë: “Që Ariana të largohet në këtë mënyrë, është thjesht një shuplakë në fytyrë.” Ky koment shton një shtresë tjetër kompleksiteti në mosmarrëveshjet e vazhdueshme brenda kastit, pasi ata lundrojnë linjat e paqarta midis kufijve personalë dhe pritjeve profesionale në botën e televizionit të realitetit.

Lala Kent

Drama u intensifikua si Ariana ndau këndvështrimin e saj për kërkimin e faljes nga Sandoval. Ajo theksoi një detaj të rëndësishëm: Sandoval nuk ishte përpjekur të kërkonte falje jashtë kamerës, duke sugjeruar se gjestet e tij në ekran ishin më shumë për rehabilitimin e imazhit të tij sesa për pendim të vërtetë. Ariana argumentoi se Sandoval po përdorte ndarjen e tyre dhe reagimin e saj për rrëfimin e tij të shpengimit brenda shfaqjes.

Tom Sandoval

Kjo teori u duk se fitoi besim gjatë një incidenti zbulues të kapur në një mikrofon të nxehtë, ku Sandoval u dëgjua duke bërtitur se drama përreth Ariana ishte “mirë për mua”. Ky koment i pakujdesshëm dha një paraqitje të shkurtër të motivimeve të tij, duke hedhur dyshime të mëtejshme mbi sinqeritetin e faljeve të tij publike dhe duke i shtuar benzinë ​​zjarrit të konfliktit të vazhdueshëm.