Reality TV Reckoning i Bethenny Frankel fiton mbështetje nga SAG-AFTRA

Klea

Reality TV Reckoning i Bethenny Frankel fiton mbështetje nga SAG-AFTRA

Bethenny Frankel nuk është në Real Housewives të Nju Jorkut, por ajo nuk ka mbaruar së foluri për këtë. Kohët e fundit, Beth mori frymëzim nga grevat e WGA dhe SAG-AFTRA në industrinë e argëtimit mbi drejtësinë kur bëhet fjalë për kushtet e punës dhe mbetjet.

A do të ndihej ajo në të njëjtën mënyrë sikur të kishte mbajtur mollën e saj tek RHONY? Nuk ka ide, por ja ku jemi. Bethenny është aktualisht fytyra e sindikalizimit të televizionit të realitetit. Ajo gjithashtu ka arritur të marrë shumë ish-lojtarë në anën e saj. Pas marrjes së këshillës për të luftuar The Man, tani SAG-AFTRA qëndron pas Bethenny-t ndërsa beteja e saj bëhet serioze.

SAG-AFTRA qëndron “gati për të ndihmuar”

Shpresojmë që Bethenny të mund të kryejë shumë detyra sepse ajo është gati të jetë e zënë. Sipas The Messenger, SAG-AFTRA lëshoi ​​një deklaratë në mbështetje të plotë të misionit të saj. Aty lexohet:

“SAG-AFTRA është angazhuar në diskutime me Bryan Freedman në firmën ligjore Freedman + Taitelman, LLP, e cila është mbajtur nga Bethenny Frankel rreth temës së trajtimit të interpretuesve të realitetit,” filloi ajo.

“SAG-AFTRA është Unioni që përfaqëson performuesit e realitetit. Në varësi të strukturës së prodhimit dhe interpretuesve të përfshirë, ne mund t’i mbulojmë këta interpretues sipas Marrëveshjes sonë të Kodit të Rrjetit.”

Vazhdoi:

“Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë Bethenny Frankel, Bryan Freedman dhe Mark Geragos së bashku me interpretuesit e realitetit dhe anëtarët tanë në luftë dhe jemi të lodhur nga studiot dhe kompanitë e prodhimit që përpiqen të anashkalojnë Unionin në mënyrë që të shfrytëzojnë talentin mbi të cilin ata mbështeten për të bërë. produktin e tyre.”

Kjo mund të jetë ajo për të cilën supozohet se janë rreshtuar alumi i Vanderpump Rules Rachel Leviss dhe të tjerët. Bethenny tashmë ka përmendur disa bravolebritete që i kanë kontaktuar asaj për t’u përfshirë.

“Ne inkurajojmë çdo interpretues të realitetit dhe/ose anëtarë që të kontaktojnë Departamentin e Kontratave Argëtuese të SAG-AFTRA në mënyrë që të mund të punojmë së bashku drejt mbrojtjes së interpretuesve të realitetit që t’i japin fund praktikave shfrytëzuese që janë zhvilluar në këtë fushë dhe të angazhohen në një rrugë të re. ndaj mbulimit të Unionit”, përfundon deklarata.

Qëndroni të sintonizuar, këtu do të bëhet shumë interesante.