Real Housewives yjet si personazhe të vajzave të arta

Klea

Real Housewives yjet si personazhe të vajzave të arta

Nëse nuk keni dëgjuar kurrë për sitcomin klasik Vajzat e Artë, fillimisht duhet të edukoheni. Premisa sillet rreth katër grave të moshuara që jetonin së bashku në Miami, ndërsa përjetuan kulmin dhe uljen e viteve të tyre të arta. Shfaqja ishte një hit mes Blanche epshore, Dorothy me vullnet të fortë, zanë e ajrosur Rose dhe Sophia e shkollës së vjetër. Fansat mësuan se çfarë ishte të jesh miq që herët. Pra, në qoftë se shtytje erdhi për të fus, kush në Amvise të vërteta universi do t'i përshtatej çdo personazhi?

Rose Nylund

Asnjë amvise tjetër nuk të vjen ndërmend se Whitney Rose. Më e reja nga amvisat e vërteta të Salt Lake City ka pasur momentet e saj në panairin e hapësirës. Pra, nuk është për t'u habitur që shumë ndjekës i përshpejtojnë momentet e saj të historisë. Ashtu si Rose, Whitney është pak si një top misri. Unë nuk dyshoj se Whitney është e zgjuar, por ajo shpesh kompenson duke vepruar sikur është evoluar emocionalisht. Megjithatë, ashtu si Roza jonë e ëmbël, unë mendoj se Whitney ka një zemër prej ari e cila zakonisht shkëlqen gjithmonë edhe në situatat më të vështira.

Blanche Devereaux

Betohem, Sonja Morgan do të flirtonte me driftwood nëse do t'i kushtonte pak vëmendje. Ashtu si Blanche, Sonja gjithmonë ka ditur të përdorë pamjen e saj për të ecur përpara. Sonja, si Blanche e lindur në Atlanta, ishte gjithashtu shumë e ndjeshme. Edhe pse ndonjëherë mund të përpiqet të mos e tregojë, ajo kujdesej kur ngrihej në këmbë, gjë që ishte shumë e rrallë. Të dy ndajnë të njëjtat tipare të personalitetit, të cilat përfshijnë të qenit argëtues, të shoqërueshëm dhe të shthurur.

Sophia Petrillo

Matriarku i Vajzave të Artë ishte i egër dhe besnik ndaj një gabimi, njësoj si Dolores Catania, e cila është muskuli i Real Housewives të Nju Xhersit. Të dyja janë mbretëreshat OG që dinë saktësisht se si t'i vendosin ata përreth tyre në vendin e tyre. Sophia ishte shpesh e mbërthyer në mënyrën e vjetër tradicionale të të menduarit italian, ashtu si Dolores. Edhe pse Sophia dikur tha: “Shkopi dhe gurët mund t'ju thyejnë kockat, por çimentoja i bën homazh traditës”, mund ta imagjinoj Dolo gjithashtu duke thënë diçka të ngjashme me kamerat Bravo.

Dorothy Zbornak

Për mua, Dorothy ishte ndoshta personazhi më i vështirë për t'u përshtatur. Ajo ishte një mësuese me vullnet të fortë që nuk u tërhoq nga të bërit gjënë e duhur. Pas një mendimi pak, Kim Fields erdhi në mendje. Ashtu si Dorothy, Kim ishte mbi të tjerët dhe ndoshta nuk ishte menduar për TV realitet. Ajo shfrytëzoi çdo moment që i duhej të përpiqej të edukonte zonjat, si në mëngjesin e saj pa ritëm. Kim ndau me shikuesit se i pëlqente të lexonte dhe të udhëtonte. Ajo shihej gjithashtu si amvisa e mërzitshme e ATL-së, dhe për fat të keq, Dorothy shpesh mund të shihej duke qëndruar vetëm në shtëpi, gjithashtu, ndërsa miqtë e saj dilnin në qytet.

Ku përshtaten Vajzat e Artë?

Tani, është e drejtë të përpiqemi të kuptojmë se ku do të përfundojnë Blanche, Dorothy, Rose dhe Sophia në qytetin e tyre të ekskluzivitetit. Është një pyetje e vështirë për t'u menduar, por mendoj se e kam kuptuar. Blanche do të futej ose në Real Housewives të Atlantës për shkak të rrënjëve të saj të thella jugore ose në Real Housewives të Beverly Hills.

Sophia padyshim që do të përzihej drejt e në Shtëpinë e vërtetë të Nju Xhersit. Nuk kam asnjë dyshim në mendjen time se Teresa Giudice do të çmendej duke mos qenë në gjendje ta frikësonte atë. Unë mund t'i shoh lehtësisht Sophia dhe Margaret Josephs duke u lidhur duke hedhur burrat e prapë në pishinë. Imagjinoni: Sophia duke ecur dorë për dore me Marge, duke vënë në dukje: “Burri yt është në pishinë”. I paçmuar.

Rose duhet të jetë në Real Housewives të Solt Lake City kryesisht sepse është më afër që ajo do të arrijë në St. Olaf. Shpesh duket sikur shumë nga amviset aktuale mund të jenë rritur gjithashtu në qytetin e Midwestern. I imagjinoj Rose dhe Whitney duke folur me orë të tëra për asgjë.

Së fundmi, Dorothy ndoshta do të ishte mjaft mirë duke qëndruar në Miami. Qyteti është i gjallë, megjithëse dyshoj se ajo do të pajtohej me klimën aktuale politike të shtetit, veçanërisht si edukatore. Fillimisht mendova Real Housewives of New York, por guxoj të them që Luann de Lesseps dhe Sonja do ta çmendnin.