Real Housewives of New York Sezoni 14, Episodi 13 Përmbledhje

Klea

Real Housewives of New York Sezoni 14, Episodi 13 Përmbledhje

Javën e kaluar në Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut, Sai De Silva dhe Jessel Taank u takuan për drekë. Nuk shkoi mirë. Para së gjithash, Jessel u vonua mbi 40 minuta, pa aq sa një mesazh apo një telefonatë shpjegimi. Kush e bën këtë?

Së dyti, Jessel erdhi e përgatitur me një histori për xhaxhain e saj alkoolik me të cilin ajo jetoi kur erdhi për herë të parë në Nju Jork. Ajo u përpoq ta lidhte atë me përvojën e Sait për vdekjen e nënës së saj nga alkoolizmi. Ndonëse më pëlqen Xheseli dhe mendoj se ajo mendon mirë, qëllimet e saj e humbën pikën. Si Jenna Lyons tha më vonë, “Mamaja jote është nëna jote”. Nuk mund të krahasohet humbja e nënës me humbjen e një xhaxhai. Unë jam 100% me Jenna-n për këtë. Jessel, e cila ende ka nënën e saj, duhet ta kuptojë këtë.

Dreka përfundoi me Sai duke i thënë Jesselit: “Thjesht nuk më intereson.” Ishte e vrazhdë, por kështu është Sai. Gjithashtu, ajo gënjen sepse të gjitha ajo dhe Erin Lichy të flasësh për Jeselin. Ata flasin për martesën e saj, jetën e saj seksuale dhe udhëtimin e bashkëshortit të Jessel, Pavit në Vietnam. Hap prapa, zonja. Nuk është puna jote e f*qur.

Takoni natën në Swingers

@jesseltaank përmes Instagramit

Erin, Sai dhe Jessel janë duke pasur një takim në grup në një vend të quajtur Swingers. Është një vend i mrekullueshëm shtëpie mini-golfi që shërben gjithashtu ushqim dhe pije. Erin dhe Sai mbërrijnë të parët me bashkëshortët e tyre përkatës Abe dhe David. Kur Erin e pyet Sain nëse ajo ka folur me Jesselin që prej drekës së tyre, Sai thotë: “Sinqerisht nuk më intereson.” Kjo është bullsh*t, Sai. Nëse nuk ju interesonte, pse vazhdoni të flisni për të?

Më tej në rendin e ditës, të gjithë filluan të flasin për qëndrimin e Jessel dhe Pavit, ku thatësira e tyre e gjatë thuhet se mori fund. Seriozisht? Pse po flasin të gjithë për biznesin personal të Jesselit kështu? Burri im do të tërbohej nëse do ta bëja biznesin tonë privat kaq publik. Është një tradhti besimi.

Kur Jessel dhe Pavit mbërrijnë, tema e udhëtimit të planifikuar 24-orësh të Pavit në Vietnam rishfaqet. Ata të gjithë besojnë se ai po shkon për arsye të paligjshme, por Pavit thotë se ishte një marrëveshje e madhe, dhe ai do të marrë një ton milje ajrore që mund t’i përdorë më vonë si familje. Ai shënoi një biletë të klasit të parë, e cila zakonisht shkon për rreth 15,000 dollarë, për vetëm 900 dollarë – kështu që bleu tre prej tyre. Ai ka përdorur tashmë dy dhe i ka mbetur një.

Ai mezi pret vetëm të ulet në klasin e parë, të pijë shampanjë, të hajë havjar dhe t’i shërbehet ushqim i mrekullueshëm. Është një fluturim i gjatë, por ai do të shijojë përvojën e të qenit i përkëdhelur deri atje dhe mbrapa. Pasi atje, ai do të marrë sanduiçin e tij bánh mì, do të kalojë natën dhe do të kthehet në shtëpi. Ku mund të regjistrohem?

Brynn trazon tenxheren

Përmbledhje e Real Housewives të Nju Jorkut
Cindy Ord/Getty Images

Brynn Whitfield ka përfunduar përballja e saj me Covid. Ajo dhe Jenna takohen në Jessel’s për të pirë. Brynn thotë se Erin i tha asaj se në Swingers, Ubah Hassan pyeti secilin nga burrat pse u martuan me bashkëshorten e tyre pasi Ubah nuk mund të mbajë një djalë për më shumë se tre ditë.

“Erin tha se Pavit tha, ‘Më pëlqen Jessel sepse ajo më lejon të bëj çfarë të dua’.” Nuk është ajo çfarë tha ai fare. Ajo që ai tha në të vërtetë ishte: “Është të jesh në gjendje të bësh atë që do me dikë tjetër, dhe ata e durojnë sh*t-in tënd.”

Erin tha gjithashtu se Pavit nuk kishte mbajtur unazën e tij dhe ishte “e çuditshme”. Shumë meshkuj nuk mbajnë unazë martese. Kjo nuk i bën ata më pak të martuar. I bie apo jo, Jessel e bën të qartë se Pavit është “miku i saj më i mirë”.

Kur Jessel thotë se është koha që ajo të vazhdojë, Brynn nuk pajtohet. Ajo mendon se “vazhdimi” është një justifikim për të mos qëndruar në këmbë për veten. “Si si njerëzit ju trajtojnë është një reflektim i drejtpërdrejtë i asaj që ju u keni dhënë atyre leje të bëjnë,” thotë Brynn.

Brynn beson se Sai dhe Erin nuk e respektojnë Xheselin sepse ajo nuk u qëndron përballë atyre. Ajo duhet t’i thotë Sait: “Qëndroni fytin jashtë biznesit tim. Në momentin e dytë që do t’i thuash Sait, ajo do të thotë: ‘Dëshiron të shkosh të pish një pije?’”

“Nuk kam nevojë që kjo vajzë e keqe të ngacmojë sh*t,” thotë Jessel, duke u emocionuar. Ajo ndihet në shënjestër. Koha për t’iu kundërvënë vajzave të këqija, Jessel. Thuaju atyre që të heqin qafe biznesin tuaj.

Real Housewives of New York transmetohet të dielave në 9/8c në Bravo.