Real Housewives of New York Casting Hapur për Sezonin 15

Klea

Real Housewives of New York Casting Hapur për Sezonin 15

Mund të jetë koha për të thirrur Shaggy dhe Gang. Diçka misterioze po ndodh me Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut rindezje. Bravo i befasoi tifozët kur priza u tërhoq në RHONY origjinal. Asnjëherë nuk morëm një arsye të vërtetë për anulimin, por rrugët ishin të bindura se mungesa e sjelljes së Ramona Singer kishte të bënte me të.

Kështu u formua një formacion i ri i zonjave dhe djali a kishin disa probleme. Midis tifozëve që nuk mund të linin OG-të dhe nisën me vlerësime mjaft të skicuara, sezoni i parë i skuadrës së re përfundoi duke gjetur një sasi relative mbështetjeje.

Babai i madh Andy Cohen në dukje ishte shumë i kënaqur me ribashkimin e RHONY. Ai vlerësoi kastin në rrjetet sociale dhe të gjithë u shfaq mirë. Deri dje. Një postim i dyshimtë në Instagram ka mahnitur veshët e shikuesve. Tani ne duam të dimë se çfarë po ndodh sepse duket se produksioni po kast për shfaqjen. Përsëri.

Kush do të qëndrojë dhe kush do të shkojë?

Ansambli i ri lindi pak dashuri dhe urrejtje nga Bravoverse dhe kështu vazhdon në Real Housewives. Vetëm për shkak se njerëzit nuk ju pëlqejnë, nuk do të thotë që nuk do t’ju kërkojnë mbrapa. Mes përfundimit të sezonit të rindezjes, tani po publikohet një thirrje për transmetim. Ajo u shfaq në llogarinë Instagram të @rhonycasting. Kush është jashtë dhe të lutem i dashur zot mos e lër të jetë Jenna Lyons.

Është një supozim i drejtë që Bravo nuk po kërkon të shtojë MË SHUMË femra në kastin para-ekzistues. Dhe ne të gjithë kemi qenë këtu më parë – ne e dimë se çfarë do të thotë njoftimet e transmetimit. Dikush ose u shkarkua ose thirri topin dhe nuk do të kthehet më dhe është e vështirë të thuhet se çfarë do të ndodhë më pas.

Më duhet të them që Brynn Whitfield është i sigurt. Andy e do atë dhe ajo është një shtesë e pafytyrë e Real Housewives. Ajo është gjithashtu qesharake dhe nëse asgjë tjetër na jep të qeshura. Jenna – padyshim e sigurt.

Por mbretëresha e re është një karakter i çuditshëm, sepse ajo mund ose nuk mund të jetë e kënaqur me statusin e saj aktual në shfaqje. Jenna ishte ylli kryesor i RHONY 2.0, por ajo mund të ndihej e pakëndshme me vëmendjen tashmë të vazhdueshme. Nëse Jenna është një dhe e mbaruar, do të ketë shumë shikues të pakënaqur – dua të them që ajo veshi xhinse në ribashkim. LEGJENDA.

Sai De Silva është një biskotë e vështirë, por mbetet për t’u parë nëse ajo mund ta përballojë vapën. Shikuesit nuk ishin të trembur të ndanin mendimet e tyre të pakëndshme për Sai, por kjo nuk do të thotë absolutisht asgjë për rrjetin.

Shëlbimi i marrëdhënies?

Jessel Taank – ajo ka nevojë për këtë koncert dhe do të largohej vetëm nëse ajo është rozë-rrëshqitur.

Erin Lichy ka shumë njerëz të ndarë. Disa e pëlqejnë shumë dhe disa e braktisën atë pasi foli me Ubah Hasanin. Do të doja që Ubah të kthehej, ajo patjetër ka më shumë për të dhënë. Ndoshta do të ishte interesante të shihej nëse marrëdhënia e Erin dhe Ubah mund të evoluojë, kështu që me shumë mundësi ata do të mbeten vetëm.

Çfarë mendoni ju djema? Jenna po merr lodrat e saj dhe po largohet? A është shkarkuar dikush tashmë? Kjo është arsyeja pse ne nuk mund të kemi gjëra të bukura.