Real Housewives of Dubai Sezoni 2, Episodi 4 Përmbledhje

Klea

Real Housewives of Dubai Sezoni 2, Episodi 4 Përmbledhje

Mirë se erdhët, të dashurat e mi shkretëdashës! Është koha për Amvise të vërteta të Dubait Përmbledhje e sezonit 2, episodi 4. Në episodin e kësaj jave, të titulluar “Drama Queens”, ne takojmë njeriun e ri të Sarës. Megjithatë, zjarri i vërtetë këtu ndodh në një festë festive për mbretëreshat në jetën e Chanel, sepse disa prej këtyre anëtarëve të kastit kanë humbur të gjitha goditjet e tyre të mbetura për të dhënë. Këtu është gjithçka që sapo ka zbritur në zonën gjithmonë të nxehtë të sezonit 2 të RHODubai, Episodi 4.

Bootcamp dhe një goditje në erë

Taleen po sjell dashurinë e saj për një sesh stërvitjeje me qendër gruan në Dubai. Si një vend mysliman, popullata femërore në Dubai nuk është gjithmonë e rehatshme duke punuar së bashku me homologët e tyre meshkuj, por Taleen shpreson ta ndryshojë këtë. Pason kampi i saj i këpucëve në plazh, me shumë zonja vendase që bashkohen. Ata rrokullisin gomat, vrapojnë me parashuta dhe bëjnë kaq shumë gjëra që më lodhin nga përfaqësuesi sepse jam një mace e brendshme.

Megjithatë, shumë keq për Taleen, sepse burri i saj dëshiron që vezët e saj të vërteta në një shportë tjetër. Ai dëshiron një djalë. Godspeed, Taleen.

Duke folur për djemtë, Sergio po përqafon Stanbury-n ndërsa ajo paketon hapësirën e tyre me qira. Dua të them, kam marrë një goditje në ballë nga ime i dashuruar shoku këtë mëngjes, kështu që Stanbury-t e ka mirë nëse më pyet mua. Megjithatë, në vend që ta përqafonin, ata zihen, sepse kjo lëvizje ka qenë stresuese.

Njerëz të vdekur dhe miqësi që vdesin

Jo, ky seksion i quajtur Dead People nuk është për mua. Në vend të kësaj, bëhet fjalë për Chanel, Lesa dhe Stanbury, të cilët shpresojnë të zbulojnë se sa vjeç është Chanel përmes një skanimi dentar mjeko-ligjor, i cili me sa duket nuk është vetëm për të vdekurit. Meqenëse Chanel nuk e di saktësisht moshën e saj, ajo shpreson që ky skanim t’i përgjigjet disa pyetjeve për të. Të tilla si kush është më i madh, ajo apo Stanbury.

Ata duhet të presin megjithatë. Ky raport i mjekut do të marrë pak kohë.

Në të gjithë qytetin, Brooks është gjithashtu duke pritur, por pritja e saj është për djalin e saj para adoleshent, i cili nuk do t’i kthejë përqafimet e saj. Unë e ndjej këtë. Mos provoni të pastroni Brooks. Nuk do t’ju bëjë më të afërt, thjesht besoni.

Për fat të mirë, nëna e Brooks po kthehet në qytet për të ndihmuar me nipin e saj. Ndërsa është në telefon me nënën e saj, Brooks tregon se ajo dhe Stanbury janë në mosmarrëveshje. Nëna e saj është e tronditur dhe Brooks i kërkon ndihmën e saj për të kuptuar gjithë këtë rrëmujë, sapo të jetë në qytet.

Kafe, ndryshime dhe biseda të trishta

Sara në Real Housewives of Dubai Sezoni 2.

Sara dhe Saba takohen për një kafe vajzash, dhe gjithashtu, unë dua të jem shoqja e tyre. Por, nuk jam ende. Gjatë talljeve të tyre pa Amy mbi përkatësitë e tyre etnike, Sara merr një telefonatë nga një mikeshë e quajtur Akin, e cila do të shkojë në Dubai për një vizitë të vogël. Akin jeton në Gjermani dhe në palestër dhe Sara ndjen gjithçka që shet, ashtu si unë.

Stanbury dhe Sergio po ndiejnë gjithashtu diçka, dhe kjo është shtëpia e tyre e re. Ata më në fund po zhvendosen, por menjëherë, një nga qentë e tyre urinon dhe ajo shkon në të gjithë katet e tyre të reja të shtrenjta. Megjithatë, ai është thjesht një djalë i mirë. Pagëzimi i rezidencës së tij të re për njerëzit e tij.

Taleen e shijon njëlloj shtëpinë e saj, por ajo ende nuk është plotësisht e rehatshme në kuzhinën e saj. Ajo zakonisht ka një kuzhinier, kështu që kur ajo lihet në krye, ndodhin beteja. Ndërsa ajo po përzien disa gjëra megjithatë, fokusi i Taleen zhvendoset te Yasmine, vajza e Stanbury-t, e cila e ul verbalisht njerkun e saj Sergio në një festë vetëm disa ditë më parë. Për këtë, Taleen është i trishtuar për Sergio.

Mbretëreshat kanë ardhur

Chanel po organizon një festë me temë mbretëreshash për zonjat. Natyrisht, evenimenti i saj po mbahet ku ka rënë debakli VIP/VIIP/VVIIIPPPPPP i Beyonce. Vajzat e saj vijnë të gjitha vonë, duke e lënë Chanel të presë vetëm në kurorën e saj për një kohë të gjatë. Sapo të mbërrijnë, zgjedhjet e tyre të vendeve në Beyoncé shfaqen edhe një herë, duke shkaktuar disa debate të tjera me radhë.

Gjërat qetësohen dhe Chanel i falënderon të gjithë që janë mbretëreshat e saj. Ajo gjithashtu pyet Brooks dhe Stanbury se çfarë po ndodh mes tyre. Megjithatë, të dy i pastrojnë gjërat. Tani është një luftë e ftohtë.

Por më pas, Chanel vendos të luajë një lojë të vogël. Ajo i kërkon secilës prej zonjave të zgjedhë dikë në tryezë, duke thënë pse gruaja e tyre e zgjedhur është mbretëreshë. Kjo shkon jashtëzakonisht mirë derisa Taleen zgjedh Stanbury. Ndërsa ajo po ngre kostrën e saj, Brooks i rrotullon fort sytë.

Më pas, Taleen kërkon pak kohë vetëm me Stanbury-n. Në vendin e tyre të hequr, ajo pyet Stanbury nëse ajo dhe Sergio janë mirë. Stanbury thotë se ata janë, por në rrëfimin e saj, ajo pranon se është e frustruar me Sergio sepse ai nuk duhet të flasë për problemet e tyre me bashkëmoshatarët e tyre.

Ata kthehen në tryezë, por disa nga aktorët e tyre tani janë të mërzitur për bisedën e tyre private. Lesa pyet se për çfarë bëhej fjalë dhe Taleen shpjegon se ajo “thjesht po kërkonte një shoqe”. Megjithatë, kjo përgjigje nuk zgjidh asgjë, kështu që Taleen kërkon që Lesa thjesht “të vazhdojë përpara”.

Si përgjigje, Lesa i thotë Taleen-it se ajo është “duke bërë e keqe”, ndërsa Brooks hidhet brenda për të ndihmuar në qetësimin e gjërave. Përpjekjet e saj kryesisht funksionojnë. Për tani.

Real Housewives of Dubai Sezoni 2 vazhdon çdo të martë në Bravo në 9/8c.