Reagojnë fansat teksa Cardi B gjuan reperin BIA në "Wanna Be (Remix)"

Klea

Reagojnë fansat teksa Cardi B gjuan reperin BIA në “Wanna Be (Remix)”

“Fansat reagojnë teksa Cardi B gjuan reperin BIA në “Wanna Be (Remix)”

Tifozët po zhurmojnë për hijen e mundshme të hedhur Cardi B ndaj reperit BIA në një remix të publikuar të premten. Remiksi për “Dëshiron të jesh” nga Megan Tee Stallion dhe Glorilla veçoritë Cardi B, dhe përdoruesit e mediave sociale po sugjerojnë se disa nga tekstet e saj duket se synojnë BIA-n.

Megan Tee Stallion

Rreshtat si “Edhe pse ajo ishte në raft, IKEA / Shpresoj që ajo të flasë kështu kur ta shoh / B— ju lutem, mos askush nuk do që të jetë ju”, janë interpretuar nga disa si referenca për BIAduke luajtur në emrin e reperit.

Cardi B's teksti “Gess I'm a mësues pasi ajo dëshiron të më nënshtrojë”, mund të jetë një përgjigje ndaj një rreshti të mëparshëm nga BIA perceptohet si një gërmim në Cardi B's aftësitë e repit.

Cardi B

Pas publikimit të remiksit, BIA postoi një postim në Twitter me sa duket synonte Cardi B, duke i bërë jehonë një rreshti nga Cardi B's kënga e vet “Clout”. Për më tepër, ajo ndau një video virale që shfaq një reper beteje që përpiqet të lërë përshtypje audiencën, me “Dëshiron të jesh” instrumentale në sfond.

BIA

Mishi i dukshëm ndërmjet Cardi B dhe BIA daton në fillim të këtij viti, me tensionet që u përshkallëzuan në fillim të këtij viti kur Cardi B publikoi një stil të lirë që disa fansa besonin se e imitonin BIA. Shkëmbimet herë pas here në mediat sociale i kanë mbajtur fansat të spekulojnë rreth rivalitetit.

BIAi cili ka bashkëpunuar me reperin Nicki Minaj, ka trajtuar më parë thashethemet për armiqësi me Cardi B, duke deklaruar se nuk ka probleme personale me të. Megjithatë, shkëmbimet e tyre në rrjetet sociale sugjerojnë të kundërtën.

BIA

Ndërsa fansat vazhdojnë të shpërndajnë remiksin dhe postimet në mediat sociale, “Dëshiron të jesh” ngjitet në listat e Billboard Hot 100, aktualisht në vendin e 50-të pas shtatë javësh.

Një përdorues komentoi, “Cardi B nuk përmbahet! Kjo padyshim duket se synon BIA

Cardi B

Një përdorues tjetër vërejti, “BIA është një mrekulli e vetme, Cardi fitoi tashmë mishin e viçit.”

Një kritik tha: “Për mendimin tim, BIA është shumë më e bukur dhe në fakt shkruan tekstet e saj.”