Reagimi i Katie Maloney ndaj make-out të shtëpisë dimërore të Schwartz-it

Klea

Reagimi i Katie Maloney ndaj make-out të shtëpisë dimërore të Schwartz-it

Tom Schwartz dukej shumë i konfliktuar në lidhje me sesh-in e tij të make-out Katie Flood. Ajo me të drejtë e thirri atë kur festa u kthye në shtëpi dhe ylli i Vanderpump Rules po e racionalizonte gjithçka. Është e qartë se ai është ende shumë i shqetësuar për respektin ndaj ish-gruas së tij Katie Maloney.

Por tani që ka ndodhur, ka për të bërë kontrollin e dëmit. Apo ka? A pati Katie të njëjtin reagim ndaj puthjes së Tomit me ushqimin kryesor të Mesdheut në Below Deck si me Rachel Leviss? Bashkëpronari i Schwartz & Sandy zbuloi se si reagoi ish-bashkëshortja e tij ndaj lajmit.

Schwartz është “gjithmonë rrënjosur” për ish-gruan e tij Katie

Foto nga: Todd Williamson/Bravo

“Ajo ishte shumë mbështetëse,” i tha Tom E! Lajme. “Diku në fund të mendjes sime mendova se ajo do të mërzitej ose thjesht do të zhgënjehej që kisha pasur një romancë në kamera. Edhe pse në atë moment kishim një vit të ndarë. Dhe përsëri një ndarje shumë e shëndetshme, miqësore.”

Kishte një element zhgënjimi me publicitetin e puthjes së Tomit me Rachel. Por Katie dukej se e pranoi atë që ndodhi Shtëpia e dimrit Sezoni 3.

“Mirë, kishte disa gunga gjatë rrugës, nëse e shikonit [Vanderpump] sezonin e kaluar”, shpjegoi Tom. “Por në pjesën më të madhe është e gjitha dashuria me mua dhe Katie dhe unë jam gjithmonë duke u mbështetur për të. Dhe ajo po shkatërron jetën tani. Më bën të lumtur ta shoh atë vetëm duke lulëzuar.”

Tani që merak kryesor dhe Tom u puthën, pyetja është nëse ka ndonjë jetëgjatësi në shkëndijat e tyre.

“Ajo është padyshim e bukur, në sipërfaqe,” tha ai për Katie. “Por ajo ka një ndjeshmëri të madhe. Ajo është vetë-përçmuar, ajo është vërtetë qesharake. Dhe ajo gjithashtu ka shumë përulësi. Ne patëm një shkëndijë të vogël dhe kishim pak kimi.”

Por në fund të fundit, lidhja nuk i mbijetoi distancës fizike.

“Unë mendoj se ne jemi vërtet miq të mirë,” shtoi Tom. “Nuk na pëlqeu shoqërimi i njëri-tjetrit, ne qëndrojmë në kontakt.”

Shiko Winter House të martën në orën 9/8c në Bravo.