Raquel Leviss

Klea

Raquel Leviss shpjegon se si Tom Schwartz ndihmoi në fshehjen e lidhjes së saj me Tom Sandoval

Raquel Leviss shpjegon se si Tom Schwartz ndihmoi në fshehjen e lidhjes së saj me Tom Sandoval

Raquel Leviss zbuloi se i Tom Schwartz-it apartamenti u bë një “vend i sigurt” për t’u lidhur Tom Sandoval gjatë Rregullat e Vanderpompës afera skandaloze e dyshes.

Raquel Leviss

Ish-ylli i Bravo zbuloi se ajo “ndihej si Sandoval vënë atë [Schwartz] në një pozitë të keqe ku ai nuk kishte asnjë fjalë” për t’i lejuar ata të kalonin kohë së bashku në banesën e tij, gjatë episodit të së martës të podcast-it të saj “Rachel Goes Rogue”.

Ajo shpjegoi – “Unë e di këtë [Schwartz] u përpoq të vendoste kufij me Sandoval dhe duke mos më pasur mua atje dhe me të vërtetë duke e inkurajuar atë të ndahej Ariana [Madix] dhe thjesht bëhu i pastër, por Sandoval nuk e bëri, dhe ai nuk respektoi kufijtë e tij.”

Raquel Leviss

Leviss29, pretendoi se Sandoval41 vjeçe, e “siguroi” atë se ishte mirë të takoheshim në të Schwartz-it apartament. Leviss mbështetur gjithashtu të Schwartz-it pretendojnë se shoku i tij i ka treguar për takimin e tyre të parë seksual, në gusht të vitit 2022. Ajo shtoi se Sandoval ishte “jo i lumtur” kur Schwartz zbuloi afatin kohor të vërtetë të çështjes në vend që të qëndronte “në datën Sandoval donte që ai.”

Raquel Leviss

Leviss pranoi gjatë ribashkimit të sezonit 10 se Sandoval donte që ajo të “gënjente për gjëra specifike të afateve kohore”.

Ajo tha – “[Sandoval] ndihet sikur do të ishte më pak e dhimbshme të thuash se kjo nuk po ndodhte për kaq gjatë.”

Sandoval dhe e dashura e tij prej gati një dekade, Ariana Madixu nda pas ekspozimit të aferës, në mars 2023.

Raquel Leviss

Fansat u pyetën të Schwartz-it rol në mbulim sepse ai kishte një përplasje të mëparshme me të Levissdhe kishte qenë i urtë në lidhje me vetëdijen e tij për situatën.

Sandoval gjithashtu e mohoi këtë Schwartz dinte për marrëdhënien e paligjshme në kërkimin e tij të postuar në rrjetet sociale.

Tom Sandoval

Ai shkroi marsin e kaluar – “Schwartz Konkretisht mësova për këtë vetëm kohët e fundit, dhe definitivisht nuk i fali veprimet e mia.”

Schwartz më vonë u qartësua për njohuritë e tij për lidhjen e parë të çiftit, por pretendoi se ai nuk e dinte këtë Sandoval dhe Leviss ishin “të dashuruar” ose të përfshirë në një “aferë emocionale”.

Raquel Leviss

Leviss mori në shënjestër Sandoval gjatë një episodi të fundit të podcast-it, duke e përplasur ish-in e saj se ka luajtur “viktimë” për “të bërë veten të duket më mirë”.

“Dukej sikur ai me të vërtetë më goditi, dhe ai me të vërtetë më hodhi poshtë autobusit, dhe ai ishte në rregull me të, dhe dukej sikur ai po bënte shumë fajësimin e viktimave dhe duke mos marrë përgjegjësi dhe duke e zotëruar atë dhe ndoshta duke u ngritur në këmbë. për mua pak” Leviss tha gjatë episodit të 8 janarit.

Tom Sandoval dhe Raquel Leviss

Leviss majtas “Rregullat e Vanderpump” pasi “Scandoval” u shfaq në skenën e ribashkimit të sezonit të 10-të, dhe ka pasur detaje të brendshme në podkastin e saj. Sandoval gjithashtu lançoi një podcast dhe u kthye në serial për Sezonin 11.

Raquel Leviss

Rregullat e Vanderpompës rikthehet në Bravo më 30 janar.