Raquel Leviss

Klea

Raquel Leviss reagon ndaj reagimit nga intervista e saj me Bethenny Frankel

Raquel Leviss reagon ndaj reagimit nga intervista e saj me Bethenny Frankel

Raquel Leviss ka reaguar ndaj fansave të cilët kanë qenë kritikë ndaj intervistës së saj të fundit Bethenny Frankeli cili paraqiste Rregullat e Vanderpompës alum duke i treguar palës së saj historinë në lidhje me lidhjen e saj me Tom Sandoval.

Raquel Leviss

Sandoval’s e dashura prej nëntë vitesh, Ariana Madixzbuloi se Rakelës ishte përfshirë në një romancë të fshehtë me të dashurin e saj, në fillim të marsit. Lajmi i aferës shtatë mujore shpërtheu në shtyp dhe kasti vazhdoi të analizonte dramën e ngarkuar emocionalisht në një seri ribashkimi intensiv.

Tom Sandoval

Leviss e kontrolloi veten në një institucion të shëndetit mendor pasi filmoi ribashkimin, duke shpjeguar se ajo fluturoi drejt e në një qendër trajtimi në Phoenix pasi filmoi intervistën e saj të fundit për Sezonin 10.

“Ishte një vendim vërtet i frikshëm për të marrë sepse e dija se kisha nevojë për ndihmë, por nuk e dija se çfarë të prisja të hyja”, tha ajo për Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut shap.

Raquel Leviss

Podkaster, Jared B, së fundmi thirri yllin e realitetit për të treguar Bethenny se ajo do të kishte refuzuar përfshirjen romantike me kolegun e saj nëse do të ndjente se ai dhe Ariana, 38, do të shkonte në distancë.

“Kjo është një gjë e çuditshme për t’u pranuar sepse ajo thotë se e dinte se kjo nuk ishte një marrëdhënie e vërtetë apo një marrëdhënie që kishte këmbë, kështu që kjo është arsyeja pse ajo vendosi të merrte pjesë në këtë aferë,” vuri në dukje Jared, gjatë një episodi të fundit të podcast-it të tij. , “Çaj Bravo me Jared B.”

Raquel Leviss

Ai shtoi se ka bërë Rakel, 28, dukej “i çmendur i çmendur”.

Ai vazhdoi – “Pavarësisht nëse ishin të vërteta apo jo, më parë ata ishin në një lidhje pavarësisht rrethanave.”

Jared vuri në dukje: “Nëse do të doje të ishe me Tom Sandoval kaq keq, duhet t’ia kishit bërë të ditur se kjo përpjekje, kjo situatë që po ndodh mes jush dhe tij, nuk shkon më tej derisa ta dini zyrtarisht se ata janë ndarë.”

Tom Sandoval

Ish-mbretëresha e konkursit ra dakord me vlerësimin e përgjithshëm të Jaredit, por vazhdoi të fajësonte Sandoval për veprimet e saj, në një koment të postuar poshtë një klipi të episodit.

Tom Sandoval

Rakelës ka shkruar — “nuk e keni gabim! Unë duhet të kisha pasur më shumë respekt për veten se kaq dhe duhet të kisha respektuar këtë marrëdhënie Ariana kishte me Tom Nuk ka justifikime.”

Raquel Leviss

Ajo vazhdoi – “Megjithatë, duke parë prapa, shoh se kisha një vetëvlerësim të ulët dhe Tom vazhdoi të më thoshte se ai po ndahej në mënyrë aktive me të ‘miqësisht’ për ‘shëndetin e saj mendor’, të cilin tani mund ta shoh se ishte një mendim magjik.

“Ai kishte një milion e një arsye pse ata nuk ishin ndarë ende dhe ishte më e lehtë të qëndronte në atë fantazi atëherë. [sic] të përballesh me faktin se ankthi social dhe izolimi nuk ia vlente”, shtoi ish-ylli i Bravo.

Raquel Leviss

RakeUnë përsërita se ajo ishte dakord me ndjenjën dhe se Jared kishte “100% të drejtë” në përmbledhjen e tij të situatës.

Ajo përfundoi: “Ishte përgjegjësia IME të largohesha nga ajo situatë… tani e di më mirë ♥️.”