Raquel Leviss

Klea

Raquel Leviss kritikon Tom Sandoval që luajti ‘Viktima’ pas lidhjes së tyre: ‘Ai më zmbraps’

Raquel Leviss ka kritikuar Tom Sandoval për portretizimin e tij si viktimë në intervistat e fundit, një qëndrim që ajo e sheh jo bindës dhe kundërproduktiv.

Raquel Leviss

Në episodin e saj të podcast-it “Rachel Goes Rogue” të hënën, Rakelës shprehu mendimet e saj për sjelljen e Sandoval që kur u zbulua lidhja e tyre 10 muaj më parë.

“Unë e di se ai me të vërtetë po përpiqet të mjelë rolin e viktimës për t’u bërë të duket më mirë, mendoj, por në realitet po e bën atë të duket më keq.” Rakelës tha.

Tom Sandoval dhe Raquel Leviss

Ajo beson Sandoval’s Reagimi është pjesërisht për shkak të lansimit të një podkasti për të ndarë këndvështrimin e saj për këtë çështje.

e Rakelës komentet pasuan riprodhimin e një klipi nga Sandoval’s paraqitjen në Dy T në një Pod podcast. Në klip, Sandoval shprehu dhimbjen e tij për humbjen e marrëdhënies me të Rakelësduke pretenduar se ishte “plotësisht i dashuruar” me të. Rakelës pranoi se dëgjimi i intervistës e bëri atë të sëmurë fizikisht. “Unë kurrë nuk e kam pasur këtë reagim fizik më parë, por ndjeva se do të sëmuresha sepse zëri i tij më zmbrapsi dhe unë them, “OK, kjo është një shenjë e mirë”, tha ajo.

Raquel Leviss

Ndërkohë që e pranon atë seancë Sandoval i mungon dhe shprehja e dashurisë ishte shfajësuese, Rakelës ndjeu se po përfshihej në fajësimin e viktimave dhe duke mos marrë përgjegjësi për veprimet e tij. “Dukej sikur ai me të vërtetë më goditi, dhe ai me të vërtetë më hodhi poshtë autobusit, dhe ai ishte në rregull me të, dhe dukej sikur ai po bënte shumë fajësimin e viktimave dhe duke mos marrë përgjegjësi dhe duke e zotëruar atë dhe ndoshta duke u ngritur në këmbë. për mua pak”, shpjegoi ajo.

Duke reflektuar mbi dashurinë Sandoval shpallur, Rakelës vuri në dyshim sinqeritetin e ndjenjave të tij. “Nëse ai me të vërtetë më donte, ndoshta nuk do të thoshte diçka të tillë,” shtoi ajo.

Raquel Leviss

Pas ekspozimit dhe reagimit të aferës, Rakelës vendosi të mos kthehej në sezonin 11 të Rregullat e Vanderpompës. Në natën e Vitit të Ri, ajo postoi në Instagram për vitin e saj sfidues, i cili përfshinte një qëndrim në një institucion të shëndetit mendor pas ribashkimit të sezonit 10. Rakelës më vonë detajoi përvojën e saj të lidhjes, të quajtur “Scandoval”, në një intervistë me Bethenny Frankel në gusht 2023.

Sezoni i ri i Rregullat e Vanderpompës filmuar pa Rakelësdo të shfaqet premierë më 30 janar, në orën 20:00 ET, në Bravo.