Raquel Leviss

Klea

Raquel Leviss justifikon padinë ndaj Ariana Madix për veprimet e saj “të paligjshme” … Tom Sandoval përgjigjet!

Raquel Leviss justifikon padinë ndaj Ariana Madix për veprimet e saj “të paligjshme” … Tom Sandoval përgjigjet!

Raquel Leviss kohët e fundit foli për vendimin e saj për të paditur Ariana Madixduke i përshkruar veprimet e saj si “të paligjshme” dhe duke kritikuar Rregullat e Vanderpompës për shfrytëzimin e situatës së saj si një “histori” e përsëritur.

Raquel Leviss

Në një kthesë të mëtejshme, Rakelës ka akuzuar ish-in e saj, Tom Sandovaltë regjistrimit të një videoje intime gjatë lidhjes së tyre – ndërsa ai ishte ende me Ariana – pa pëlqimin e saj. Ajo është duke ndërmarrë veprime ligjore kundër Tom për regjistrimin e paautorizuar dhe kundër Ariana për gjoja shpërndarjen e tij.

Raquel Leviss

Në podkastin e saj “Rachel Goes Rogue”, Raquel Leviss u hap në lidhje me vendimet komplekse që qëndrojnë pas padisë kundër saj Ariana Madix. “Zgjedhja për të ndërmarrë veprime ligjore nuk ishte diçka që e zgjodha lehtë,” tha ajo, duke pranuar reagimin publik që ajo priste. Ajo shpjegoi domosdoshmërinë e veprimeve të saj ndaj të dyve Tom Sandovalpër gjoja regjistrimin e një videoje intime pa pëlqim, dhe Arianapër gjoja shpërndarjen e tij.

Raquel Leviss

Ndërsa pranoi gabimet e saj morale, Rakelës theksoi paligjshmërinë e regjistrimit dhe shpërndarjes së videove private. “Ajo që bëra nuk ishte moralisht e drejtë, por regjistrimi dhe shpërndarja e një videoje gjithashtu nuk është e drejtë… Njëra është e paligjshme. Pra, është e vështirë,” rrëfeu ajo, duke shprehur fajin për dhimbjen e mundshme të shkaktuar.

Raquel Leviss

Rakelës trajtoi edhe përmendjet e vazhdueshme të saj në Rregullat e Vanderpompës, duke shpjeguar zhgënjimet e saj me tërheqjen në narrativën e shfaqjes kundër dëshirave të saj. Pavarësisht se ka zgjedhur të mos marrë pjesë në mënyrë aktive, ajo mendon se shfaqja vazhdon ta përfshijë atë. “Nuk kam zgjidhje tjetër çfarë thonë për mua,” tha ajo, me shpresën se koha do ta largojë nga seriali.

Duke theksuar fuqizimin e saj përmes podcast-it të saj, Rakelës deklaroi, “Të kesh podkastin tim është pjesë e asaj që më bën të ndihem kaq i fuqizuar sot, saqë mund të rimarr rrëfimin tim.” Ajo përcolli synimin e saj për të riformuar historinë që Rregullat e Vanderpompës e portretizon atë, duke u përpjekur për një reflektim mbi të kaluarën e saj nga një këndvështrim më i shëruar.

Raquel Leviss

Rregullat e Vanderpump Pas shfaqjes pas episodit të 16 prillit, Tom Sandoval40 vjeç, iu përgjigj vërejtjeve të diskutueshme të bëra nga Rakelës29, më Bethenny Frankel's Podcast “Vetëm B” në gusht.

“Nëse ajo me të vërtetë dëshiron të vazhdojë, ndoshta duhet të ndalojë së foluri për mua çdo javë. Ndaloni së foluri për shfaqjen,” tha ai, përpara se të ndërronte marshin dhe të kuptonte se dialogu i vazhdueshëm i Leviss për lidhjen e saj me të – që i dha fund marrëdhënies së tij nëntëvjeçare me të. VPR kotar Ariana Madix – është disi një lëvizje karriere.

“E dini çfarë, unë e marr atë prapa. Vajza duhet të hajë, e dini se çfarë dua të them, ajo duhet të bëjë disa para, “tha Sandoval, për të cilën Tom Schwartz ra dakord, duke thënë se Leviss po merr “çantën” e saj, duke iu referuar parave që po bën.

Raquel Leviss

Tom Sandoval kritikuar Bethenny Frankel's seri podkaste me tre pjesë me Rakelës si “i pasur dhe ironik” në Rregullat e Vanderpump Pas shfaqjes. Ai theksoi se ndërsa ish-ylli i “Real Housewives” diskutoi se si Rakelës ishte duke u shfrytëzuar, ajo, sipas tij, po bënte të njëjtën gjë duke shfrytëzuar situatën e Raquel-it për podcast.

Gjatë paraqitjes së saj në podkastin e Bethenny Frankel, Rakelës ngjalli polemika me disa deklarata të guximshme. Ajo përshkroi marrëdhënien e saj me Ariana38, si më shumë si “të njohur” sesa “miq”. Rakelës sugjeroi gjithashtu që Sandoval u “shpërblye” nga Vanderpump Rules në mes të skandalit që lindte nga afera e tyre dhe pranoi se kapja ishte e nevojshme që afera të përfundonte.

Raquel Leviss

Tani duke u larguar nga Rregullat e Vanderpompës për sezonin e tij të 11-të, i cili u shfaq premierë në janar, Rakelës ka lançuar podkastin e saj, “Rachel Goes Rogue”. Në këtë platformë, ajo vazhdon të shprehë qëndrimet e saj për ish-bashkë yjet e saj dhe aferën që u bë kryefjalë, duke ofruar këndvështrimin e saj për ngjarjet që ndodhën.