Raquel Leviss

Klea

Raquel Leviss hedh Tom Sandoval dhe Bravo nën autobus në intervistë me bombë

Raquel Leviss hedh Tom Sandoval dhe Bravo nën autobus në intervistë me bombë

Raquel Leviss po tregon anën e saj të historisë “Skandoval”. Rregullat e Vanderpompës ylli u ul me Bethenny Frankel për të trajtuar aferën e saj me Tom Sandoval dhe stuhia e mëpasshme mediatike.

“Koncepti i një afere godet shtëpinë, godet shumë shumë për shumë njerëz.” Leviss tha gjatë një paraqitje të mërkurën në podkastin “Just B with Bethenny Frankel”. “Kështu që unë mendoj se ka pasur shumë projeksione, shumë emocione që u shfaqën njerëzve. Dhe për fat të keq, unë isha thes i goditjes për shumë gjëra të tilla.”

Raquel Leviss

Raquel Leviss filloi duke pranuar “lëndimin” që ajo shkaktoi për “shumë njerëz”.

“Nuk isha e kujdesshme në veprimet e mia dhe nuk po mendoja afatgjatë,” tha ajo. “Isha plotësisht i mbështjellë në një zemërthyerje dhe duke dashur të plotësoja disa nevoja. Duke parë mbrapa tani, mund të shoh se isha ende duke u shëruar nga një marrëdhënie nga dikush që mendova se do të martohesha. Dhe duke i dhënë fund kësaj, unë ende nuk jam shëruar ende.”

Tom Sandoval

Tom dhe Ariana Madix i dhanë fund lidhjes së tyre nëntëvjeçare në fillim të marsit, më pas Rakelës dhe frontmeni i kopertinës u kapën në një lidhje disamujore. Të “Rregullat e pompës” Kasti vazhdoi të përpunonte dramën e çrregullt në një seri shpërthyese ribashkimi të sezonit 10.

Raquel Leviss

Leviss u kontrollua në një institucion të shëndetit mendor pasi filmoi ribashkimin brutal të aktorëve. Ajo zbuloi se fluturoi direkt në qendrën e trajtimit të Phoenix pasi filmoi intervistën e saj të fundit për Sezonin 10.

“Ishte një vendim vërtet i frikshëm për të marrë sepse e dija se kisha nevojë për ndihmë, por nuk e dija se çfarë të prisja të hyja”, tha ajo për “Amvise të vërteta të qytetit të Nju Jorkut” shap.

Raquel Leviss

Leviss vuri në dukje se ajo fillimisht ishte e mbingarkuar, por më vonë u vendos në trajtim.

“Tashmë kisha aq shumë turp sa që e kisha të vështirë të thosha: “Përshëndetje, unë jam”. Rakelës!'” ajo tha. “Por me kalimin e kohës, unë isha në gjendje të ngrohesha dhe ta ndaja me të vërtetë historinë time në një mënyrë autentike, të sinqertë, dhe u takova me hir dhe dhembshuri nga bashkëmoshatarët e mi, dhe një pjesë e madhe e rrugëtimit tim është të mësoj të jem i dhembshur me veten time. gjithashtu.”

Raquel Leviss

Leviss u përgjigj “Po, po”, më pas Frankel pyeti: “A e fal veten?”

Leviss vazhdoi duke thënë se ajo zbuloi se kishte një “varësi dashurie” gjatë terapisë.

“Më mori pak kohë për të pranuar, por mësova për varësinë nga dashuria dhe kjo është një gjë e vërtetë,” tha ajo. “Është aty ku ngatërroni intensitetin me intimitet. … Dhe ato ndryshime kimike në tru janë të njëjtat ndryshime kimike që ndodhin kur merrni drogë.”

“Pra, është problematike dhe shpjegon pse nuk mund të ndaloja së takuari këtë person,” shtoi ajo. “Ai gjithashtu nuk e justifikon faktin që ndodhi, por tani e di më mirë.”

Raquel Leviss

Ajo gjithashtu tregoi se përdorte alkool për të përballuar ankthin.

“Kështu që kur isha duke filmuar, pija shumë për të lehtësuar atë ankth,” tha ajo. “Dhe në një mjedis televiziv realiteti, nuk po e kisha atë hapësirë ​​të sigurt për të shprehur emocionet e mia në një mënyrë të shëndetshme.”

Raquel Leviss

Më vonë gjatë diskutimit, Leviss pohoi se personaliteti i saj televiziv i realitetit nuk pasqyronte karakterin e saj të vërtetë.

“Ai person që e pashë duke parë përsëri në televizorin tim ishte dikush që është krejtësisht jashtë karakterit nga ai që jam unë në të vërtetë,” tha ajo. “Dhe kështu më pëlqen të kem këtë mundësi për të ndarë anën time të historisë dhe për të përfaqësuar veten në një mënyrë që është e vërtetë për atë që jam është gjithçka që mund të kërkoj ndonjëherë.”

Tom Sandoval

Leviss trajtoi natyrën e vërtetë të miqësisë së saj me Madix pasi pranoi se nuk priste të merrte falje për sjelljen e saj.

“Unë nuk pres që ajo të më falë,” Leviss tha për yllin e saj. “Jam penduar. E kuptoj që i kam shkaktuar shumë dhimbje.”

Ariana dhe unë nuk isha shoqet më të mira”, pranoi ajo. “Ne ishim të njohur që u miqësuam përmes emisionit. … Ne kurrë nuk patëm një bisedë të thellë që do të kisha me një mik më të mirë. Është e dhimbshme të mendosh se e lëndova në këtë mënyrë sepse nuk ishte ky qëllimi im. … Unë i quaj këta njerëz miqtë e mi sepse vërtet besoja se ata ishin miqtë e mi.”

Frankel pyeti Leviss për të rënduar Madix arkëtimi i skandalit, nëpërmjet marrëveshjeve të miratimit dhe paraqitjeve në talk show.

“Një pjesë e imja thotë, mirë për ju, sepse përfitoni nga këto mundësi ndërsa ato vijnë në rrugën tuaj.” Leviss tha. “Por është e dëmshme për mua vetëm të mendoj se – natyra ime është shumë e sjellshme, falës dhe mirëkuptuese ndaj njerëzve të tjerë, kështu që koncepti i të qenit zuzari i fundit i televizionit të realitetit thjesht ma merr mendjen.”

Ajo ngacmoi një temë të ardhshme kur komentoi – “Dhe mënyra se si ajo foli me mua në ribashkim, ndihem sikur ishte e panevojshme.”

Leviss edhe i akuzuar Sandoval dhe Madix e portretizimit të një të sajuar romancë për kamerat Bravo.

“Unë nuk do të përfshihesha në këtë aferë, situatë të llojit të fshehtësisë nëse do të mendoja se kjo marrëdhënie do të kishte jetëgjatësi mes Tom dhe Ariana,” ajo tha. “Njerëzit më të afërt me ta mund të shohin se marrëdhënia e tyre nuk ka qenë ajo që ata portretizojnë në kamera. Tom gjithmonë më kanë thënë se janë një markë, janë një imazh. … Ata janë partnerë biznesi.”