Raquel Leviss

Klea

Raquel Leviss derdh çaj në skandalin e pornove hakmarrëse – po bëhet e çrregullt!

Raquel Leviss derdh çaj në skandalin e pornove hakmarrëse – po bëhet e çrregullt!

Raquel Leviss ndau më shumë detaje rreth videos “intime” që çoi në “Scandoval” gjatë një paraqitjeje të fundit në Bethenny Frankel’s Podcast “Just B with Bethenny Frankel”.

Raquel Leviss

Rregullat e Vanderpompës Ylli zbuloi se ish-shoqja e saj, Ariana Madixi dërgoi asaj një mesazh ku thuhej “ti je i vdekur për mua” pasi zbuloi videon e të dashurit të saj të atëhershëm, Tom Sandoval’s telefon. Rakelës sqaroi se Tom kishte regjistruar videon e rrezikshme të FaceTime pa pëlqimin e saj.

Ariana Madix

Ylli i realitetit foli për zbulimin e bombës për herë të parë në fillim të kësaj jave, duke detajuar se si bashkë-ylli i saj e zbuloi lidhjen dhe se si ajo e trajtoi ekspozimin e mëvonshëm të videos private.

“Nuk është diçka që unë do të doja që gjyshja ime ta shihte ndonjëherë.” Rakelës pranoi për videon.

Tom Sandoval

Ajo vazhdoi të përshkruajë zinxhirin shqetësues të ngjarjeve gjatë bisedës së saj me Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut shap.

“Pra, ju jeni FaceTiming Tom, ju jeni në Nju Jork dhe Tom është në LA dhe ju po masturboni, dhe ai po ju regjistron, dhe ju nuk e dini se jeni duke u regjistruar?” Bethenny pyeti, cila Rakelës pohuar.

Raquel Leviss

Rakelës shpjegoi se ajo ishte në Nju Jork për të promovuar Rregulla e pompës kur ajo vendosi të FaceTime Tommë 1 mars.

“Vendosa të jem aventurier dhe të shikoj seksionin e të rriturve në televizor dhe Tom dhe unë FaceTimed shumë, kështu që u kthye në diçka më shumë si një FaceTime intime. Prisja të kisha privatësi në atë moment, kështu që ndodhi”, ka thënë ajo.

Lala Kent

Ajo përsëriti se nuk e dinte në atë kohë Tom kishte regjistruar thirrjen.

Rakelës përshkroi se kishte përjetuar një mbingarkesë emocionale pasi e mësoi këtë Ariana kishte ngecur në videon e regjistruar fshehurazi më vonë atë natë.

“Kështu e dija që ajo e dinte,” Rakelës tha. “Dhe pastaj kështu kuptova se isha regjistruar pa pëlqimin tim, kështu që sigurisht të gjitha këto emocione më vërshuan”.

Raquel Leviss

Rakelës shtoi se për shkak se kishte frikë se video do të “rrjedhte”, ajo vendosi të tregojë Ariana e vërteta për marrëdhënien e saj me të dashurin e saj prej nëntë vitesh.

Rakelës më vonë lëshoi ​​letra për pushim dhe ndalim për disa individë, duke kërkuar që pamjet të fshiheshin pasi lajmi i aferës u përhap në shtyp.

Ariana Madix

Rakelës shpjegoi se ajo shkoi në një institucion të shëndetit mendor menjëherë pas filmimit të ribashkimit të sezonit 10, për të trajtuar modelin e saj të zgjedhjes së burrave të padisponueshëm.

“Ishte një vendim vërtet i frikshëm për të marrë sepse e dija se kisha nevojë për ndihmë, por nuk e dija se çfarë të prisja të hyja,” tha ajo. Bethenny.

Raquel Leviss

Raquel Leviss vazhdoi duke thënë se ajo zbuloi se kishte një “varësi dashurie” gjatë terapisë.

“Më mori pak kohë për të pranuar, por mësova për varësinë nga dashuria dhe kjo është një gjë e vërtetë,” tha ajo. “Është aty ku ngatërroni intensitetin me intimitet. … Dhe ato ndryshime kimike në tru janë të njëjtat ndryshime kimike që ndodhin kur merrni drogë.”

“Pra, është problematike dhe shpjegon pse nuk mund të ndaloja së takuari këtë person,” shtoi ylli i Bravo. “Ai gjithashtu nuk e justifikon faktin që ndodhi, por tani e di më mirë.”