Raquel Leviss

Klea

Raquel Leviss akuzon Ariana Madix se ka shkaktuar ‘shqetësim emocional’ dhe ‘humbje të vetëvlerësimit’ në dosjet ligjore!

Raquel Leviss akuzon Ariana Madix se ka shkaktuar ‘shqetësim emocional’ dhe ‘humbje të vetëvlerësimit’ në dosjet ligjore!

Në një deklaratë të re të gjykatës, Raquel Leviss akuzon Ariana Madix të qenit përgjegjës për shkaktimin e ‘shqetësimit emocional’ dhe ‘humbjes së vetëbesimit’.

Ariana Madix

Raquel Leviss i ka drejtuar me gisht ish-in e saj Rregullat e Vanderpompës bashkë-yll, Ariana Madixduke i atribuar shqetësime të rëndësishme emocionale veprimeve të saj dhe duke kritikuar e Arianës tentojnë të shmangin padinë e pushtimit të privatësisë, siç raportohet ekskluzivisht nga Në kontakt.

Raquel Leviss

Në një deklaratë prekës të marrë nga In Touch, 29-vjeçari Rakelës detajoi betejën e saj ligjore në vazhdim kundër Ariana Madix39, dhe Tom Sandovalduke hedhur dritë mbi ngarkesën e fortë emocionale që ajo ka duruar.

Në një proces gjyqësor befasues, Rakelës ka rrëfyer se është përfshirë në një lidhje me Tom Sandoval, 39, gjatë marrëdhënies së tij afatgjatë me Ariana. Rakelës pretendon se Tom ka regjistruar në mënyrë të fshehtë thirrje të qarta në FaceTime mes tyre. Sipas Raquel, Ariana zbuloi këto regjistrime, të cilat në fund të fundit kontribuan në ndarjen e çiftit.

Tom Sandoval

Për më tepër, Rakelës akuzon Ariana shpërndarjen e këtyre videove intime te palët e treta si një mjet për ta turpëruar atë.

Tom Sandoval i mohoi me forcë këto akuza, duke i hedhur poshtë ato si një tentativë e ish-sulmit të tij për të zgjatur momentin e saj në qendër të vëmendjes.

Rachel Leviss

Kohët e fundit, një gjyqtar refuzoi Sandoval’s kërkesë për rrëzimin e padisë, duke lejuar vazhdimin e pretendimeve ndaj tij. Ndërkohë, Ariana ka këmbëngulur për rrëzimin e të gjitha akuzave ndaj saj.

Raquel Leviss

Ariana ka mohuar me forcë akuzat se ajo ka shpërndarë video eksplicite të Rakelësduke pohuar në një deklaratë ligjore të depozituar në rastin se videot i ka parë vetëm e vetme dhe nuk ia ka shpërndarë askujt.

“Unë nuk ia kam dërguar videot askujt tjetër. As ia kam ndarë, shfaqur apo shfaqur videot dikujt tjetër,” Ariana thuhet në deklaratën e saj. “Për të qenë i qartë, unë pashë vetëm videon e (Raquel) duke masturbuar në vende të izoluara nga të tjerët.”

Tom Sandoval

Në përgjigje të e Arianës mbrojtja, e Rakelës ekipi ligjor, i udhëhequr nga avokatët e shquar Mark Geragos dhe Bryan Freedman, kritikoi përpjekjen e Arianës për të rrëzuar padinë, duke argumentuar se çështja nuk ka të bëjë me fjalën e lirë, por më tepër me shkeljen e privatësisë dhe ngacmimet.

“Megjithëse Madix përpiqet të riformulojë padinë si një sulm ndaj të drejtës së saj për të folur lirisht për çështjet me interes publik, nuk është diçka e tillë,” tha ekipi ligjor i Raquel. “Madix nuk ka të drejtën e fjalës së lirë për të thyer telefonin e të dashurit të saj dhe për të hequr materiale pornografike jokonsensuale. As ajo nuk ka të drejtë ligjore për të shpërndarë materiale të tilla për të kërcënuar dhe terrorizuar.”

Ariana Madix

Rakelës ajo ka dhënë një deklaratë të detajuar duke përshkruar këndvështrimin e saj për situatën. Ajo shpjegoi se prezantimi i saj me Vanderpump Rules në 2016 ishte përmes marrëdhënies së saj me një tjetër anëtar të kastit, James Kennedy. Pas ndarjes së tyre, Raquel përshkroi se ndihej gjithnjë e më e izoluar.

Raquel Leviss

Rakelës zbuloi, “Fillova t’i besoja Sandoval, i cili kishte qenë në një lidhje me Madix që nga viti 2014 dhe jetonte me të në Valley Village, Kaliforni. Me kalimin e kohës, ne u afruam më shumë dhe unë u mbështeta tek ai për mbështetje emocionale. Ai më besoi për gjendjen e përkeqësuar të marrëdhënies së tij me Madix-in, duke e përshkruar atë më shumë si një partneritet biznesi dhe një ndarje të pashmangshme. Unë e pashë Sandovalin si një të besuar dhe mik të besuar dhe marrëdhënia jonë ishte rreptësisht platonike. Megjithatë, u bë gjithnjë e më e qartë se Sandoval kishte qëllime të tjera.”

Raquel Leviss

“Në verën e vitit 2022, Sandoval kishte thyer mbrojtjen time. Ne filluam një marrëdhënie seksuale në gusht dhe vazhduam deri në fillim të vitit 2023. Këto takime nuk janë filmuar apo regjistruar për Vanderpump Rules dhe kanë ndodhur privatisht, pa praninë e asnjë individi tjetër”, sqaroi ajo.

Tom Sandoval

Rakelës tregoi sekuencën e ngjarjeve, duke thënë: “Gjatë kësaj kohe, Sandoval dhe kam komunikuar rregullisht privatisht në kohë reale nëpërmjet videokonferencës në Facetime, ndonjëherë duke përfshirë përmbajtje seksuale. Të gjitha këto komunikime ishin konfidenciale dhe besoja se do të mbeteshin të tilla. Sandoval nuk kërkoi kurrë lejen time për t’i regjistruar ato, dhe unë nuk e dija se ai po e bënte këtë. Po ta dija, do të kisha refuzuar me forcë. Nëse do të kisha zbuluar se më kishte regjistruar pa pëlqim, do të isha zemëruar dhe do të kërkoja fshirjen e menjëhershme të tyre. Në asnjë rrethanë nuk do të kisha pranuar të regjistrohesha në një gjendje të cenueshme.”

Rakelës Detajoi më tej reagimin e Arianës pas zbulimit të videove, duke kujtuar:

Ariana më dërgoi një mesazh duke thënë se isha ‘I VDEKUR’ për të.” Ajo shtoi: “Nga toni dhe përmbajtja e mesazheve të Arianës, ishte e qartë se ajo ishte thellësisht e tërbuar. Ndërsa prisja zemërimin e saj duke pasur parasysh rrethanat, u alarmova dhe u frikësova për qëllimet e saj bazuar në veprimet e saj të mëvonshme.”

Raquel Leviss

Duke shpjeguar bazën e padisë së saj, Rakelës sqaroi, “Nuk ishte vetëm kaq Ariana zbuloi regjistrimet dhe u përball me mua për përmbajtjen e tyre. Nëse do të ishte kjo masë, ajo nuk do të përmendej në këtë padi. Megjithatë, kjo nuk është e gjitha. Në dëshminë e saj të betuar, Ariana pranon vjedhjen dhe shpërndarjen e regjistrimeve. Ajo ka shpërndarë videot nga Sandoval’s telefononi me veten dhe të paktën me mua.”

Raquel Lewis

I mëparshmi Rregullat e Vanderpompës ylli zbuloi numrin e madh që mori kjo sprovë në shëndetin e saj mendor, duke thënë: “Që nga zbulimi i Arianës, unë jam përballur me mendime të thella dhe shqetësuese. Shëndeti im mendor u përkeqësua në mënyrë drastike dhe kuptova nevojën urgjente për ndërhyrje psikologjike.” Raquel zbuloi se ajo u regjistrua në një program tre-mujor të shëndetit mendor që kushtonte 115,000 dollarë për të trajtuar ndikimin e rëndë në mirëqenien e saj.

Tom Sandovals

Ajo vazhdoi, “e Ariana Madix sugjerimi se betejat e mia për shëndetin mendor ishin të shkurtra ose të vogla është plotësisht i pavërtetë. Ngjarjet e përshkruara në padi më shkaktuan shqetësim ekstrem, duke më bërë që të kërkoja trajtim në një gjendje mendore thellësisht të errët dhe të frikshme. Simptomat e mia përfshinin shqetësime të rënda emocionale, manifestime fizike të atij shqetësimi, ankth, tronditje, siklet, humbje të vetëbesimit, turp, poshtërim, pafuqi, pagjumësi, makthe dhe paaftësi për të gjetur gëzim në jetë.

“Ndërsa kam bërë përparim që nga marsi 2023, rikuperimi im mbetet i vazhdueshëm,” tha ajo në një deklaratë të datës 27 qershor. “Unë mund të pohoj me vendosmëri se e Ariana Madix veprimet, si të detajuara, e përkeqësuan ndjeshëm ashpërsinë e shqetësimit tim emocional. Urgjenca dhe shtrirja e nevojave të mia për trajtim u shkaktuan drejtpërdrejt nga vjedhja, shpërndarja dhe posedimi i vazhdueshëm i materialeve të paligjshme nga Madix.”

Deri më tani, një gjyqtar nuk ka marrë ende një vendim për kërkesën e Arianës në përgjigje të padisë.