Raporti: Ultimatumet e fundit të uljes së RHOBH nuk janë reale

Klea

Raporti: Ultimatumet e fundit të uljes së RHOBH nuk janë reale

Janë Kyle Richards dhe Dorit Kemsley duke u përballur me mundësinë e uljes në Amvisat e vërteta të Beverly Hills? Përgjigjja duket të jetë jo, pavarësisht asaj që mund të duan të besojnë kërkuesit e mediave sociale.

Më 22 Prill, ne raportuam për pretendimet se Kyle do të humbiste vendin e saj në RHOBH, nëse ajo nuk ishte e qartë për marrëdhënien e saj me Morgan Wade. Një burim shpejt na tha se ky raport nuk kishte të vërtetë. Megjithatë, me të gjitha ndryshimet e fundit të aktorëve në Beverly Hills, shumë e morën raportin si të vërtetë.

Së fundmi një raport i ngjashëm ka dalë edhe për Doritin. Këto thashetheme thoshin se Dorit do të ulej. Kjo është nëse ajo nuk zbuloi gjendjen e vërtetë të martesës së saj me PK Kemsley. Megjithatë, si me Kyle para saj, burimet konfirmuan se këto raporte ishin të rreme.

A u përballën yjet e RHOBH me një ultimatum?

Në përgjigje të thashethemeve të uljes, një burim i tha RadarOnline, “Kjo nuk është e vërtetë”. Dy burime të tjera konfirmuan se Dorit “nuk do të ulet” dhe fansat “do ta shohin atë këtë sezon”. Kur pyetën një burim tjetër afër prodhimit, ata thuhet se u tallën. Ata gjithashtu konfirmuan se prodhimi nuk do të paraqiste kurrë ultimatume të tilla.

Pretendimet rreth uljes së Dorit erdhën nga The Daily Mail. Më 29 Prill, një burim dyshohet se i tha gazetës, “Ajo dëshiron të jetë një anëtare e kastit me kohë të plotë në emision, por ajo nuk dëshiron të shpjegojë se ajo është në një pushim me PK dhe ai është larguar përkohësisht nga shtëpia. ”

Burimi vazhdoi: “Ajo me të vërtetë nuk dëshiron të shihet si një nënë beqare në Beverly Hills, sepse kur të etiketojnë se nuk je i ftuar në aq shumë festa, humbisni miqtë, jeni një person i brendshëm”.

Këto raporte përputheshin me thashethemet rreth Kyle, duke sugjeruar se ajo duhej të qartësohej në lidhje me marrëdhënien e saj me Morgan. Por duket se Mail ka nevojë për disa burime më të mira.

The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.