Raporti: Kenia Moore planifikon të padisë Leakers nga Ngjarja Spa

Klea

Raporti: Kenia Moore planifikon të padisë Leakers nga Ngjarja Spa

Kenia Moore është suspenduar nga The Real Housewives of Atlanta pasi dyshohet se ka luajtur shumë pis. Dhe tani, ajo po vjen për zbuluesit që e vunë në shesh historinë. Sigurisht, gjithçka që raportohet nuk është verifikuar 100%. Por do të jetë interesante të shohim lëvizjen e saj të radhës…

Kenia dëshiron të vërtitet në gjyq mbi zbuluesit, por a do të padisë me të vërtetë?

Në rast se nuk e keni dëgjuar lajmin, Bravo e vendosi Kenian në pauzë pasi u publikua lajmi se ajo dyshohet se tregoi foto seksualisht eksplicite të anëtarit të saj të kastit gjatë regjistrimit të një skene. Kasti në fjalë është Brit Eady dhe sipas Media Take Out, ajo nuk është këtu për marrëzi.

“Brit dërgoi avokatët e saj në Bravo dhe ishte një rrëmujë e madhe,” tha një burim. “Ata shikuan pamjet dhe pezulluan Kenian. Nuk është e qartë nëse ajo do të rikthehet këtë sezon”.

Sipas medias, Kenia ka punësuar një ekip avokatësh argëtimi për të ndihmuar në luftën në emër të saj. Dhe sipas burimeve të ndryshme, të gjithë të pranishmit në ngjarjen e Kenias duhej të nënshkruanin një Marrëveshje për Mos-Zbulimin (NDA), por dikush e theu atë kur zbuluan lajmin në fillim të këtij muaji.

“Kenia Moore dhe Bravo i bënë të gjithë ata që morën pjesë në ngjarje të nënshkruajnë një [NDA]”, zbuloi një burim. “Ata të gjithë nënshkruan kontratën dhe bënë një fotografi e cila konfirmoi se ata do të respektonin kushtet.”

“Një ose më shumë persona incizuan fshehurazi video nga ngjarja, në kundërshtim me kontratën, dhe e shpërndanë atë online.”

Kenia tha se ajo nuk “do të shkojë askund”

Pasi Bravoverse filloi të zhurmonte me lajmet se Kenia mund të mos kthehet në RHOA për sezonin 16, ajo u shfaq në Instagram Live për (me sa duket) adresuar thashethemet. Edhe pse nuk tha shumë, ajo la të kuptohet për dramën, duke thënë se do të qëndrojë në vend.

“Do të më shihni mua,” tha ajo. “Unë nuk do të shkoj askund, pavarësisht nga të gjitha gjërat që janë përreth … çfarëdo që njerëzit vendosin se duan të shkruajnë.”

Ditë pasi ndodhi ngjarja e Kenias, ajo adresoi akuzat se ajo mori pjesë në “pornografi hakmarrëse”, duke thënë, “e vërteta del gjithmonë në dritë”.