Randall Emmett pretendon se Jax Taylor e 'kërcënoi' atë për para

Klea

Randall Emmett pretendon se Jax Taylor e ‘kërcënoi’ atë për para

Randall Emmett dhe Jax Taylor janë dy njerëz të mësuar të thonë gjëra të këqija për ta. Vanderpump Rules krijoi disa personalitete me reputacion të keq dhe sezonin e kaluar fundi i rrokut u dha atyre një nominim për Emmy.

Ndërsa duket se është normë që sjellja e keqe shpërblehet, fati shkëlqen përsëri mbi Jax. Veprimet e tij pas Scandoval i dhanë atij një tjetër shans në TV, por ish-burri i Lala Kent nuk ka qenë aq me fat. Pasi mashtroi Lalën dhe i prishet reputacioni profesional nga biznesi i keq, të gjithë “miqtë e tij të vjetër” janë larguar si minjtë në Titanikun.

Ndërsa Jax rinovoi përfaqësuesin e tij të keq, ai filloi të thërriste ish-BFF Randall për transaksione të mëparshme financiare. Tani Rand ka podcast-in e tij dhe për shkak se askush tjetër nuk do ta pyesë atë, ai vendosi të adresojë pretendimet e Jax-it në një episod të It’s a Racquet.

Jax hodhi Rand

Rand është butthurt sepse Jax ka marrë zyrtarisht anë, të paktën në publik. Në thelb, ai po e akuzon Jax-in për “kërcënim” të tij. Në mbrojtje të Jax-it, ai nuk është mafia, dhe me siguri do vetëm paratë e investuara të kthehen. Por Randall po i lë qindarkat për tregimet e supozuara të pavërteta të Jax-it.

Sipas Jax, Randall i detyrohet atij 75 mijë dollarë nga një hua. Rand pretendon se Jax investoi 300 mijë dollarë në një “projekt filmi të paspecifikuar”, por ai “u shpërbë”. Unë kam pyetje, domethënë si ka Jax 300 mijë dollarë për të investuar në radhë të parë? Me sa duket, kur marrëveshja e filmit u shkatërrua, Jax ishte jashtë 75 mijë dollarëve.

Randall tha, “Ai vazhdoi më pas dhe filloi të më kërcënonte se nëse nuk ia ktheja bilancin – mua, personalisht, jo kompania që mori paratë për një projekt – se ai do të më nxirrte publikisht dhe këtë dhe atë. .” Në anën e mirë, Randall është disi i mësuar me njerëzit që vendosin një kufi kohor për kthimin e parave të tyre. Në këtë kohë, Jax nuk e ka përdorur termin “Paratë deri të hënën”.

Zemërimi i Jax-it për fondet tronditi të varfërin Randall, sepse ai e konsideronte Jax-in “një nga [his] miqtë më të mirë.” Ja sa u trondit Lala kur Rand mashtroi sepse e konsideronte atë “të fejuarin e saj”.

Nuk është problemi i Randall?

Por nëse pyet Rand-in, ai mendon se nuk është përgjegjësia e tij të paguajë Jax-in. “Unë thashë: “O mik, ne jemi miq pse po më kërcënon? Eshte e shpifur.’ Pra, ai sillet sikur nuk e di se çfarë ndodhi, ai nuk e dinte se çfarë po ndodhte, “tha Randall.

Për më tepër, Rand thotë se Jax “e ekzagjeroi” dhe ai “po luan një viktimë” që është një “grup budallallëku”. Me fjalë të tjera, Jax nuk është larguar nga mënyra se si e pamë për herë të fundit në Pump Rules.

Randall vazhdoi, “Doja që të kujdesej për të dhe doja t’i ktheja bilancin prej 75,000 dollarësh, por nuk ia kam borxh atij personalisht. Po e bëj këtë sepse e kam konsideruar gjithmonë mik.”

Shumë keq, shumë keq për Jax

Pastaj Rand e hodhi Jax-in nën autobus dhe tha se ai “u lut të investonte” në projektet e tij filmike, sepse ai kishte bërë fitime të mëparshme nga investime të tjera. “Në një kohë kur Jax nuk kishte punë, [he] erdhi tek unë në një mënyrë të sinqertë dhe më tha: ‘A mund të investoj me ju?’ Dhe unë thashë, ‘Po, një investim është një investim, nuk është një kredi për mua personalisht, është një investim.’ Kështu ai tha: ‘A mund të investoj në filmat tuaj?’ Dhe ai e di si i rritur që një investim është një rrezik.” Jo Randall duke u përpjekur të bëjë veten martir.

Sa i përket Randall-it, Jax është një “njeri i rritur” dhe investimi i tij “nuk funksionoi”. “Pjesa ku Jax shkon dhe thotë se mora dhe [tries] të vazhdosh të më sulmosh në shtyp, si, ti e di që nuk është kjo historia dhe e di që ai version është një përrallë dhe kaq,” përfundoi ai.

Nuk ka asnjë informacion nëse katër personat që dëgjuan podcast-in e Rand-it u prekën nga shpjegimi i tij.

NA TRUAN – A BESONI RANDALL? A JAXI I KTHEN NDONJE PARE NGA INVESTIMET E TIJ?