Randall Emmett i pagoi 75 mijë dollarë ish-gruas Ambyr Childers për tarifat ligjore

Klea

Randall Emmett i pagoi 75 mijë dollarë ish-gruas Ambyr Childers për tarifat ligjore

Randall Emmett është shumë gjëra. Një producent i njollosur i Hollivudit. Ai është njeriu që gëzoi një komb në 2021 duke dështuar t’i kthejë një kredi Dyzet 50 cent. Dhe ai është ish-ylli i Vanderpump Rules, Lala Kent dhe babai i fëmijës së saj.

Por para Lalës, Randall kishte një familje krejt tjetër. Ai ishte i martuar me Ambyr Childers nga viti 2009 – 2017. Ish-çifti kanë dy fëmijë, martesa e tij ishte në proces mbylljeje kur Lala hyri në chat. Me sa duket.

Tani është zbuluar se njeriu që ka kaq shumë probleme me pagesën e njerëzve të tjerë, i detyrohej ish-gruas së tij një shumë të majme për tarifat ligjore. Paratë deri të hënën, Rand! Radari ka lugën.

Randall-it iu desh të kollitej brumin

Personi me të cilin Lala duhet të bëhet bashkëprindër vlen shumë më pak falë gruas tjetër me të cilën duhet të jetë bashkëprindër. Ambyr (kontrolli im drejtshkrimor po lufton për jetën e tij me atë emër) mori tarifa ligjore si pjesë e një marrëveshjeje që të dy arritën në gjykatë.

Dokumentet ligjore tregojnë se Rand dhe Ambyr arritën një marrëveshje në janar. Unë mendoj se gjyqtari ka qenë i zënë sepse nuk ishte nënshkruar deri vonë. Në vitin 2022, Ambyr pretendoi se ajo u kontaktua nga FBI dhe u mor në pyetje në lidhje me aktivitetet e supozuara jashtëshkollore të Randall. Ajo tha se agjenti kishte “më bërë pyetje rreth [Emmett’s] aktivitete të dyshuara me shfrytëzimin e fëmijëve dhe pedofilinë.”

Ajo ka paraqitur edhe masën e ndalimit ndaj ish-bashkëshortit. Në atë kohë, Ambyr tha: “Kjo telefonatë më shkaktoi shkatërrim ekstrem dhe shqetësim të qetësisë sime emocionale dhe paqes mendore në atë [our children] Londra dhe Rylee janë shpesh vetëm me të [Emmett] ndërsa ai mund të përfshihet në akte të shfrytëzimit të fëmijëve dhe/ose pedofilisë.”

Randall i mohoi me forcë të gjitha akuzat. “Nuk ka prova se unë jam duke u hetuar për ndonjë gjë. Si baba i tre fëmijëve, jam i tronditur dhe në mosbesim të plotë që Ambyr madje do të lë të kuptohet për diçka kaq të neveritshme dhe të pavërtetë. Sa i përket pretendimeve të tjera të saj, të gjitha janë kategorikisht të rreme. Kushdo mund të thotë çfarë të dojë në një lutje; kjo nuk e ben te vertete. Dhe është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne ende ndajmë 50/50 kujdestarinë e fëmijëve tanë”, tha ai.

Marrëveshja private…

Ambyrit iu dha RO, por ajo e pushoi atë në fillim të vitit. Randall dhe Ambyr me sa duket përpunuan gjithçka në një marrëveshje private përpara se urdhri i ndalimit të pushohej.

Sipas “Rezolucionit Global” të tyre, RO u largua dhe Randall ra dakord të paguante 75 mijë dollarë për tarifat e avokatit të Ambyr. Ajo do të merrte 37,500 dollarë më 30 qershor, me një shtesë prej 37,500 dollarë më 31 korrik.

Në këtë kohë ne nuk e dimë nëse Ambyr duhej të merrte fuqitë bindëse të Fofty për të marrë pagesën.