Ramona Singer u kap duke përdorur fjalën N në mesazhin me tekst të rrjedhur

Klea

Ramona Singer u kap duke përdorur fjalën N në mesazhin me tekst të rrjedhur

Ramona Singer u kap duke përdorur fjalën N në mesazhin me tekst të rrjedhur

Ramona Singer kohët e fundit e ka gjetur veten të përfshirë në një polemikë që përfshin përdorimin e supozuar të një sharje racore, siç është dokumentuar në një ekspoze të Vanity Fair dhe mbulimin pasues nga Page Six.

Ramona Singer

Në përgjigje të akuzave, Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut alum i komunikoi me tekst një gazetareje të Page Six, duke sqaruar se ajo përdorte termin ‘N Word’, jo vetë epitetin e pakursyer racor. Shihni shkëmbimin e tekstit më poshtë.

Ramona Singer

Artikulli i Vanity Fair përfshiu disa intervista, veçanërisht duke shfaqur kolegë “Shtëpiake” si Eboni K. Williams dhe Leah McSweeneyduke zbuluar se Ramona thuhet se përdori fjalën N në bisedë me një anëtar të ekuipazhit të zi gjatë prodhimit të sezonit 13. Ky incident çoi në ankesa të brendshme brenda Shed Media, Warner Bros. Discovery, Bravo dhe NBCUniversal. Pavarësisht kundërshtimeve dhe një hetimi të brendshëm, rezultatet mbetën të paqarta për shkak të te Ramona mohimi i përdorimit të termit fyes.

Ramona Singer

Eboni K. Williamse dalluar si “Housewife” e parë e zezë në ekskluzivitetin e qytetit të Nju Jorkut, tregoi gjithashtu në ekspoze një tjetër incident që përfshinte Ramona. Gjatë një telefonate trajnimi me përfaqësues të drejtësisë racore dhe ekspertë të komunikimit nga Bravo dhe NBCUniversal, Ramona gjoja ka bërë përgjithësime në lidhje me mungesën e baballarëve në familjet e zeza. te Ramona fjalët e sakta, siç raportohet nga Williams, ishin, “Po sikur të mos kenë baba? Pse nuk mund ta them këtë? Shumica prej tyre jo.”

Ramona Singer

te Ramona mbrojtja kundër këtyre akuzave u artikulua në një deklaratë për Vanity Fair. Ajo pohoi se trajnimi përfshinte ‘dialog të hapur’, brenda të cilit ajo ngriti një pyetje në lidhje me statistikat e familjes me një prind që kishte lexuar.

Eboni K. Williams

Ramona Dyshohet se ka bërë komente diskriminuese ndaj anëtarëve të kastit të zi në shfaqje, duke e sugjeruar atë si një arsye për të mos pasur individë të zinj në shfaqje. Ramona e ka mohuar kategorikisht këtë akuzë, duke e hedhur poshtë si një “gënjeshtër të tmerrshme”. Ajo përsëriti qëndrimin e saj në një email për Vanity Fair, duke pohuar mbështetjen e saj për shtimin e anëtarëve të ndryshëm në kastë përpara përfshirjes së Williams.

Eboni K. Williams

Ramona Singer pritet të shfaqet në BravoCon këtë fundjavë në Vegas. Në mes të këtyre akuzave të shpalosura dhe stuhisë bisedore ata kanë ndezur. Ramona ka shprehur synimet për të lëshuar një ‘deklaratë të plotë’ për të adresuar më tej këto çështje në të ardhmen e afërt.