Ramona Singer ende merr pjesë në BravoCon 2023, pavarësisht akuzave për racizëm

Klea

Ramona Singer ende merr pjesë në BravoCon 2023, pavarësisht akuzave për racizëm

Pusho i qetë Ramona Singer të dashuruar! Pavarësisht se u zbulua si një nga mrekullitë më të mëdha problematike të Bravo (gjoja), ajo nuk po hiqet BravoCon 2023. Dhe me të vërtetë menduat se do ta bënte? Vanity Fair do të duhet të bëjë shumë më tepër sesa të akuzojë Ramonën si raciste, në mënyrë që ajo të humbasë një shindi të madh.

Po, BravoCon do të mbushet me më të mirat që mund të sjellë Bravo. Shannon Beador do të jetë aty për të shqyrtuar pikat më të bukura të arrestimit të saj nga BDI dhe Ramona mund të ndajë gjithçka që mësoi pasi anuloi një shfaqje të tërë. Qëndroni përreth për këshilla financiare nga Teresa Giudice! Fatmirësisht Radar ka detajet.

BravoConviktim do të jetë LIT

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Ose ndoshta jo aq e ndezur. Unë mendoj se kjo varet nga rastet e ndryshme gjyqësore nëpër të cilat po kalojnë shumë Bravolebë tani. Po të shikoj, Erika Jayne! Tifozët e Bravo do të shohin të preferuarin e tyre kriminelët anëtarët e komunitetit Bravo pavarësisht se disa prej tyre kanë një lëvizje të ashpër për momentin.

Pandjeshmëritë e supozuara racore të Ramonës së gjorë u zbuluan në artikullin VP, por ajo mbetet e pashqetësuar. Ajo gjithashtu mbetet në mohim për të thënë ndonjë gjë nga xhepi. Pavarësisht shtypit negativ, Ramona nuk po përgatitet për Sin City, Sin City po përgatitet për Ramona.

Këtë të diel ajo do të shfaqet në një panel të quajtur The Ultimate Girls Trip Down Memory Lane. Ramona do të lidhet me ish-bashkë yjet Luann de Lesseps, Sonja Morgan, Dorinda Medley, Kristen Taekman dhe Kelly Bensimon. Hope Kelly sjell pak pozitivitet dhe arinj gomarë.

Që të mos kishit ndonjë dyshim në mendjen tuaj, një ekzekutiv në NBCUniversal konfirmoi se Ramona “është ende në BravoCon” që nga e hëna. Veteranët e apasionuar të Bravo-s e dinë që të vijë ferri apo uji i lartë, Ramona nuk do të humbasë një event ku do të shfaqet në qendër të vëmendjes, do ta bekojë zemrën e saj.

Siç mund ta dini, Ramona u akuzua për përdorimin e fjalës N me një producent Bravo dhe komentet e saj nisën një ankesë në Shed Media, Warner Bros. Discovery, Bravo dhe NBCUniversal. Thuhet se ka pasur edhe disa raste të tjera ku Ramona ka qenë haptazi e pandjeshme ndaj racës.

Ramona pohon se ajo nuk bëri ose tha asgjë të gabuar dhe është gati t’u japë fansave mahnitjen e vjetër në Vegas.