Ralph Pittman duartroket për pretendimet se ka përdorur djalin e Drew Sidora për një libër

Klea

Ralph Pittman duartroket për pretendimet se ka përdorur djalin e Drew Sidora për një libër

Për fat të keq, Ralph Pittman ka hyrë në chat.

I turpëruar, së shpejti ish-burri i Drew Sidora kaloi në modalitetin e keqbërësve gjatë gjysmës së pasme të sezonit 15 të The Real Housewives of Atlanta. Të gjithë e pamë divorcin që po vinte, por nuk prisnim që të ishte kaq e keqe.

Në skenën e ribashkimit dhe në rrjetet sociale, Ralph ka qenë shumë i zëshëm për planet e tij për të mos adoptuar djalin tjetër të Drew. Në një moment tronditës në ribashkimin e Sezonit 15, ai pranoi se nuk donte të birësonte djalin e saj, sepse kjo do t’i largonte babait të tij biologjik.

Ralph në ribashkimin e sezonit 15 ishte një ndryshim mjaft i madh nga personi i njerkut të superheroit që ai u përpoq të portretizonte në sezonet e mëparshme. E mbani mend kur ai shkroi të gjithë librin për të qenit njerkë? Ne nuk harruam dhe kur redaktori i Reality Tea News Daniel Falconer komentoi postimin e fundit të Ralph në Instagram, burri i shtëpisë së vërtetë vendosi të duartrokiste.

Ralph ka diçka për të thënë

Në Instagram, Ralph postoi një montazh të tij me smokingun e tij të ndezur, duke u bërë gati të dilte në skenë. Ai dukej i mrekullueshëm, por gjithçka u zhduk kur hapi gojën.

Nën postimin, Daniel komentoi: “Nuk e kishte problem të mendoja për birësimin kur e përdore atë djalë për një libër. [thinking emoji].”

Ralph shpejt duartrokiti – ndoshta sepse ishte komenti më i pëlqyer nën videon e tij të vogël. Sipas Ralph, ne të gjithë duhet të “kërkojmë mirëkuptim”.

Ai tha: “Unë e urrej që adoptimi ishte një histori, sepse ai u largua nga qëllimi i librit dhe ju dhe shumë të tjerë ju ngatërroi.”

Kush është i hutuar? Sido që të jetë, ai vazhdoi të shpjegojë se libri ka të bëjë me “tejkalimin e sfidave të prindërimit me hap”.

“Është e vështirë,” shpjegoi Ralph. “Ai foli për sfidat e mia për të hyrë në një familje të krijuar me rregulla, autoritet, sjellje, kufij, tradita, marrëdhënie etj. që një prind nuk mund të hyjë dhe t’i ndryshojë ose t’i vendosë si ju një fëmijë biologjik. Prindërit hap duhet gjithashtu të lundrojnë në mënyrë efektive te prindi bio, gjë që mund të jetë jashtëzakonisht sfiduese.”

“Kjo do të ketë kuptim nëse je njerkë, por nëse nuk je, mund të mos e kuptosh,” vazhdoi Ralph në duartrokitjet e tij të gjata. “Së fundi, libri nuk doli sepse Adoptimi u bë fokusi në kundërshtim me qëllimin e vërtetë siç u diskutua. Kërkoni mirëkuptim.”

Ne po përpiqemi të kërkojmë mirëkuptim, por thjesht nuk jemi të sigurt për këtë shpjegim. Ndoshta Courtney “menaxherja e krizës” Rhodes po ndihmon kushëririn e saj me strategjinë e tij të komunikimit tani? Të paktën tani Dan mund të thotë se ai e ka përjetuar drejtpërdrejt ndezjen e Ralph-it. Mirë se erdhe në klub!

Sezoni 15 i The Real Housewives of Atlanta po transmetohet në Peacock.