Racquel Chevremont

Klea

Racquel Chevremont i bashkohet sezonit 15 të ‘RHONY’ si anëtare e re e kastit

Racquel Chevremont i bashkohet sezonit 15 të ‘RHONY’ si anëtare e re e kastit

Bravo’sAmvise reale të qytetit të Nju Jorkut është vendosur për të mirëpritur Racquel Chevremont si një yll i ri për sezonin e tij të ardhshëm 15, duke iu bashkuar një kasti të ndryshëm që përfshin Jenna Lyons, Brynn Whitfield, Jessel Taank, Erin Lichy, Ubah Hassan dhe Sai De Silva.

Racquel Chevremont

Me prejardhje nga Bronx, Rakelës sjell një sfond të pasur si kurator arti me mbi dy dekada përvojë, duke bashkëpunuar me institucione prestigjioze dhe duke këshilluar koleksione për filma dhe seriale të ndryshme televizive si “Severance”, “Empire” dhe “And Just Like That…”

e Chevremont Karriera filloi në vitin 1993 kur ajo u zbulua nga fotografi Steve Landis për Elite Models.

Racquel Chevremont

Që atëherë ajo është shfaqur në fushata për marka si Benetton, Kozmetikë Bobbi Brown, dhe L’Oréal, duke zbukuruar kopertinat e botimeve ndërkombëtare të revista Elle.

Një grua e zezë krenare queer, Rakelës foli hapur për rrugëtimin e saj në një intervistë me GLADduke thënë, “Unë jam ajo që ju do të quani një lezbike të mëvonshme dhe kur dola për herë të parë, humba shumë njerëz.”

Racquel Chevremont

Pavarësisht sfidave personale, ajo gjeti ngushëllim në jetën e saj profesionale, duke lulëzuar në industri ku festohet çuditshmëria.

Krahas karrierës së saj, Chevremont bashkëthemeloi The Josie Club, një grup me ndikim social i fokusuar në ndërtimin e komunitetit dhe prodhimin e ngjarjeve për gratë e zeza queer.

Racquel Chevremont

Përkushtimi i saj ndaj përfaqësimit dhe avokimit e bëri atë të përqafonte mundësinë për t’u bashkuar me ikonën Amvise të vërteta ekskluzivitet.

Duke reflektuar mbi vendimin e saj për t’iu bashkuar shfaqjes, Rakelës ndau: “Unë dhe familja ime vërtet duhej të mendonim për këtë; në fund, kishte kuptim.” Ajo e sheh rolin e saj në shfaqje si një shans për të shfaqur familjen e saj të dashur dhe komunitetin e zgjedhur, duke synuar të thyejë stereotipet dhe të promovojë mirëkuptimin.

Racquel Chevremont

“Shpresoj që të shohësh mua dhe familjen time dhe të jesh në gjendje të lidhemi me ne pavarësisht nga orientimi yt seksual, ndoshta do të ndryshojë disa zemra dhe mendje.” Chevremont shprehu, duke theksuar aspiratën e saj për të nxitur gjithëpërfshirjen dhe mirëkuptimin përmes platformës së saj.

Shokët dhe fansat e saj e kanë pritur me padurim shtimin e saj.

Racquel Chevremont

Jessel Taank ishte shprehur i emocionuar në duke bërtitur, “ÇFARË?!!! e Rakelës duke u bashkuar me kastin e RHONY?!” derisa Erin Danalichy shtoi, “Një shtesë kaq e mrekullueshme ❤️❤️😍😍”

Njoftimi ka ngjallur entuziazëm dhe pritje tek mbështetësit që presin me padurim sezonin e ri.