Rachel Reilly i përgjigjet komenteve të Will Kirby për yjet e Big Brother

Klea

Rachel Reilly i përgjigjet komenteve të Will Kirby për yjet e Big Brother

Ferri nuk ka tërbim si një Rachel Reilly i përbuzur. Vetëm pak çaste pas ish Big Brother fitues Dr Will Kirby ndau mendimet e tij për performancën e ish-lojtarëve të BB në The Traitors, Rachel po ia kthen kritikat e veta.

“Jo, do ta quaj ashtu siç është,” Rachel ka shkruar në X, më parë Twitter. “Will nuk e ka [blank] për të shkuar në këtë apo ndonjë shfaqje dhe na hedh hije neve që bëjmë. Ai e di që është [first] jashtë. Më thuaj që nuk ke kohë pushimi; ju jeni pronari i praktikës suaj – [you’re] e mbivlerësuar.”

Përgjigjuni telefonatës, do…

Will, i cili fitoi sezonin 2 të Big Brother dhe shpesh përmendet si një nga lojtarët më të mirë të të gjitha kohërave, në mënyrë të qartë fërkoi një pjesë të CBS në mënyrë të gabuar gjatë një interviste të mëparshme ku ai shkatërroi ish-konkurrentët e BB-së që ishin shfaqur në më së shumti të Peacock-it. shikuar serialet realitet.

“Epo, nuk mendoj se është ndonjë sekret që katër konkurrentët e Big Brother [Cody Califiore, Janelle Pierzina, Dan Gheesling, and Rachel] në dy sezonet e para të “Tradhtarët” kanë dalë keq,” tha ai. “Shihni, unë mendoj se disa lojtarë të Big Brother shkuan në The Traitors për të treguar se ata ‘ende e morën atë’ – vetëm për të kuptuar se në të vërtetë ‘nuk e kishin pasur kurrë’.”

Vëzhgimet e Will vijnë pasi pa një tjetër fitues të BB-së, Dan, të asgjësohej nga Real Housewives të vetë Phaedra Parks të Atlantës gjatë një diskutimi të mëparshëm në tryezë të rrumbullakët, duke e dërguar atë të bënte paketat. Dalja e tij ishte dëbimi i dytë me radhë i BB-së, pas largimit të Janelle episodit të mëparshëm.

Pra, si mund ta zgjidhim këtë debat njëherë e përgjithmonë? A janë të përjashtuar lojtarët e Big Brother për këtë lojë? A mund t’u tregojë Will-it se ata e kanë gabim dhe t’u tregojë të gjithëve pse ai është akoma më i miri? Për më tepër, a është Dr. Kirby një nga lojtarët “asnjëherë” që ai i referohet vetes? Mënyra e vetme për ta zbuluar është t’i përgjigjeni ftesës së Alan Cumming për të luajtur në Sezonin 3.

Vazhdo, Will. Çfarë po pret?

Transmetoni episodet e reja të The Traitors on Peacock të enjten në orën 9/8c.