Rachel 'Raquel' Leviss 'Thjesht duke u përpjekur të mbijetoj' pas Skandovalit

Klea

Rachel ‘Raquel’ Leviss ‘Thjesht duke u përpjekur të mbijetoj’ pas Skandovalit

Rachel ‘Raquel’ Leviss ka thënë dhe bërë shumë gjëra të diskutueshme në përgjithësi, por sidomos që nga Scandoval. Pas tradhtisë me Tom Sandoval dhe lëndimit të Ariana Madix, imazhi i saj nuk ka qenë kurrë më i keq.

Megjithatë, kjo nuk e pengoi atë të përpiqej të rikuperonte humbjet që mundi. Sigurisht, me këtë qëllim, asaj i është dashur të ekzagjerojë, të arsyetojë dhe ndoshta të gënjejë. Dhe Bethenny Frankel i ka dhënë asaj platformën për ta bërë këtë.

Në episodin e 16 gushtit të podcast-it të Bethenny, Just B, ajo e la Rachel-in të thoshte gjithçka që donte në lidhje me Vanderpump Rules dhe anëtarët e tjerë të kastit. Që çoi në disa taktika të pritshme të vetë-ruajtjes.

Rachel pikturon veten viktimë (përsëri)

Siç pritej, një pjesë e mirë e intervistës iu kushtua përvojës së Scandoval dhe Rachel pas ngjarjeve të saj. Ajo tha, “Ndjehem sikur sapo jam kapur në diçka që është shumë e madhe për mua dhe thjesht po përpiqem të mbijetoj. Pra, nuk e di se kë duhet të urrejnë njerëzit, kjo varet nga diskrecioni i tyre.”

Ajo vazhdoi, “Unë mendoj se është e rëndësishme të njohësh të gjithë faktorët që luajnë në realitet TV. Sepse ka kaq shumë gjëra që fshihen nën qilim dhe fshihen nga shikuesit, saqë është e lehtë të konsumosh këtë rrëfim që po të hedhin”. Mirë, e nxehtë: Rachel po bën disa pika të mira.

Ajo është absolutisht e simpatisë, por në një vakum, pretendimet e saj nuk janë të gabuara. Shumë njerëz gëlltiten nga makina e realitetit televiziv sepse nuk janë mjaft të kujdesshëm. Producentët dhe redaktorët janë të mirë në atë që bëjnë; ata do të shkurtojnë një histori si të duan, dhe shikuesit shpesh do ta blejnë atë. Thënë kështu, me situatën specifike të Rakelës, ajo nuk ka asnjë justifikim.

Vanderpump Rules pritet të kthehet në Bravo në fillim të vitit 2024.