Rachel 'Raquel' Leviss fal veten pas skandovalit

Klea

Rachel ‘Raquel’ Leviss fal veten pas skandovalit

Kanë kaluar disa muaj nga lajmet e Tom Sandoval dhe Rachel Leviss’ afera theu internetin. Dhe tani, ajo po tregon anën e saj të historisë.

Rachel, e cila ka rrëfyer se ka fjetur me të dashurin e supozuar të shoqes së saj më të mirë (prej 10 vitesh) për shtatë muaj, ka qenë padyshim një nga personazhet më famëkeq në realitetin televiziv këto ditë. Historia ishte rrëqethëse dhe akoma më tronditëse teksa shikuesit panë Rachelin të buzëqeshte në fytyrën e Ariana Madix-it teksa ajo shtrëngonte fshehurazi të dashurin e saj ndërsa të tre ishin nën të njëjtën çati.

Sapo historia u bë temë kryesore e Bravoverse, Rachel kaloi në modalitetin e ndërprerjes totale. Përveç paraqitjes së saj të ribashkimit, ku aktorët e lexonin për fëlliqësi, ajo nuk ka thënë shumë. Por sot ajo po flet. Dhe është për Bethenny Frankelin e të gjithë njerëzve.

Rasheli e fal veten për lidhjen

Në një intervistë të re me Bethenny, Rachel foli për qëndrimin e saj në një institucion të shëndetit mendor në Arizona. Edhe pse ylli i realitetit pati mundësinë të kontrollohej përpara se të filmonte ribashkimin, ajo zgjodhi të përfundonte detyrimet e saj kontraktuale. Lidhur me qëndrimin e saj, ajo tha se objekti kreu një kontroll të plotë të sendeve të saj përpara se ta pranonte.

“Ata kontrolluan çantat e mia për çdo gjë që duhej të konfiskonin, dhe unë u hodha në këtë vend ku ka shumë fytyra të reja, dhe tashmë kisha aq shumë turp saqë e kisha të vështirë të thosha, ‘Përshëndetje , Unë jam Raquel!’”, shpjegoi Rachel.

“Por, me kalimin e kohës, unë isha në gjendje të ngrohesha dhe ta ndaja me të vërtetë historinë time në një mënyrë autentike, të sinqertë, dhe u takova me hir dhe dhembshuri nga bashkëmoshatarët e mi, dhe një pjesë e madhe e rrugëtimit tim është të mësoj të jem i dhembshur. edhe me veten time.”

Dhe duke folur për dhembshuri, kur Bethenny e pyeti yllin e Vanderpump Rules nëse e kishte falur veten apo jo, ajo u përgjigj me besim. “Po, po.”