Rachel Lindsay punëson avokatin kryesor të divorcit për të marrë burrin

Klea

Rachel Lindsay punëson avokatin kryesor të divorcit për të marrë burrin

Ajo është avokatur dhe gati për të gjëmuar! Ish-ylli i Bachelorette Rachel Lindsay sapo punësoi një nga avokatët më të mëdhenj të divorcit për të ndihmuar në ndarjen e saj Bryan Abasolo. Edhe pse dy yjet e realitetit nuk kanë asnjë fëmijë, duket se kjo mund të përfundojë si një ndarje e diskutueshme.

Një avokat divorci për A-listers

Radar Online mori të gjitha detajet më të fundit mbi divorcin Bachelorette. Në dokumentet ligjore, ata konfirmuan se Rachel punësoi Laura Wasser si avokate të saj të divorcit. Kur bëhet fjalë për divorcet e të famshmëve, Laura është ajo. Klientët e saj të kaluar përfshijnë Kim Kardashian, Britney Spears dhe Heidi Klum, vetëm për të përmendur disa.

Bryan dhe Rachel u martuan për herë të parë në vitin 2019, dhe sipas dokumenteve të tyre të divorcit, ata u ndanë më 31 dhjetor 2023. Bryan paraqiti dhe përmendi “dallimet e papajtueshme” si arsyen e ndarjes së tyre. Ai po përpiqet të marrë mbështetje bashkëshortore nga Rachel, kështu që me siguri do të ketë disa lëvizje serioze përpara se të zgjidhet.

Ndërkohë, Bryan dhe Rachel kanë qenë të paqartë për arsyetimin e ndarjes së tyre. Burime pranë çiftit pohuan se kjo ndodhi sepse Rasheli nuk donte të qetësohej. Ajo është duke u përpjekur të çimentojë një karrierë jashtë Bachelor Nation. Me sa duket, ai ishte ngopur me të.

“Bryan u frustrua me gatishmërinë dhe mosgatishmërinë e Rachel për t'u angazhuar në një vend dhe për të krijuar një familje,” pohoi një burim i brendshëm. “Një minutë ajo do të thoshte se donte të provonte një fëmijë, pastaj do të ishte në një fluturim jashtë qytetit. Bryan u sëmur nga kjo.”

Pavarësisht se çfarë çoi në ndarjen e tyre, Rachel duket se po pajiset me të gjitha mjetet për ta kaluar këtë sa më mirë që të jetë e mundur. Ndryshe nga yjet e tjerë të realitetit të divorcuar, ajo nuk e ka zhveshur publikisht ish-in e saj. Ajo pothuajse nuk e ka diskutuar publikisht divorcin. Në vend të kësaj, ajo thjesht punësoi në heshtje një avokat të nivelit të lartë dhe po e lë të bëjë pjesën tjetër.