Rachel Lindsay përgjigjet në kërkesën e ish-it për mbështetje bashkëshortore

Klea

Rachel Lindsay përgjigjet në kërkesën e ish-it për mbështetje bashkëshortore

Ajo nuk do të bjerë pa luftë! Ish Beqare yll Rachel Lindsay po reagon ndaj Bryan Abasolo për kërkesën e tij për mbështetje bashkëshortore. Nuk është se ajo nuk dëshiron të ndihmojë në mbështetjen e ish-bashkëshortit të saj, ajo thjesht nuk dëshiron t’i japë atij shumën e majme të parave që ai kërkon.

Sipas dokumenteve të divorcit, dyshja Bachelor Nation dha dorëheqjen më 31 dhjetor 2023, duke përmendur “dallimet e papajtueshme” si arsyen e ndarjes së tyre. Nuk kishte një paramartesë, kështu që të dy kanë qenë duke lundruar në të gjithë punën ligjore në përpjekje për ta zyrtarizuar ndarjen e tyre.

Rakela tërheq një vijë

Pasi Bryan goditi Rachelin me një kërkesë të madhe për mbështetje bashkëshortore, ajo punësoi një avokat divorci të famshëm për ta ndihmuar ta çonte atë në detyrë. Tani, në një dosje të fundit gjyqësore të shqyrtuar nga TMZ, Rachel dhe ekipi i saj ligjor i kanë bërë kushtet e tyre shumë të qarta. Bryan duhet të marrë vetëm një maksimum prej 9,882 dollarë në muaj në mbështetje bashkëshortore.

Natyrisht, kjo është një pjesë e madhe e ndryshimit për shumicën e njerëzve, por është një rënie në kovë për Rachel. Sipas dokumenteve të gjykatës, ajo po tërheq 61,019 dollarë çdo muaj. Ndërkohë, Bryan pretendoi se ai fitonte vetëm rreth 1,600 dollarë në muaj përmes punës së tij si kiropraktor.

Me sa duket, Rachel nuk i besonte pretendimet e Bryan se ai po fitonte kaq shumë para. Ajo argumentoi se ai ka më shumë para që vijnë në një mënyrë ose në një tjetër. Në fund të fundit, ai drejton një Porsche që vlen 50,000 dollarë.

Duke shtuar edhe më shumë dramë në çështjet e parave, Rachel pohoi se Bryan ndaloi së paguari pjesën e tij të shpenzimeve të shtëpisë në mes të divorcit. Është e rrëmujshme nga çdo kënd, dhe gjithçka ka filluar të ketë kuptim pse Rachel duhej të punësonte një avokat të tillë të nivelit të lartë divorci. Ky djalë po i vështirëson gjërat.