Rachel Leviss zhytet në 'turpin' e videos intime të regjistruar

Klea

Rachel Leviss zhytet në 'turpin' e videos intime të regjistruar

Rachel Leviss ka dalë me më shumë detaje për videon e regjistruar në ekran që çoi në Scandoval. Siç e dinë fansat e Vanderpump Rules, Tom Sandoval kishte një video të Rachel duke kryer një akt intim në telefonin e tij. Ariana Madix gjeti këtë video për të zbuluar lidhjen e Tomit me Rachel.

Që atëherë, Rachel e akuzoi Tomin se e kishte regjistruar videon pa pëlqimin e saj. Si e tillë, video ka qenë në qendër të padisë së Rachel kundër Tom dhe Ariana, duke i akuzuar dy yjet për përfshirje në pornografi hakmarrëse.

Siç mund ta shohë çdokush, regjistrimi i ekranit është një pjesë thelbësore e historisë së VPR dhe historisë personale të Rachel. Për më tepër, siç mund të imagjinohej, situata ishte shumë shqetësuese për Rakelën. Shihni se si ajo detajoi ngjarjet që rezultuan.

Rachel e akuzon Tomin se i ka bërë presion që të punësojë avokatët e tij

Në episodin e 25 marsit të podcast-it Rachel Goes Rogue, ish-ylli i VPR u zhyt në trazirat e tradhtisë së Tomit. “Më mori pak kohë për të përpunuar Tomin duke më regjistruar pa e ditur unë,” tha ajo. Ajo e quajti situatën “kaotike” dhe ndjeu se ishte në “modalitet mbijetese”.

Situata u bë pak më pak kaotike dhe Rashelit iu dha njëfarë qartësie kur ajo shkoi në një institucion të shëndetit mendor. “Deri në momentin kur pata seancën time të terapisë së traumës një-në-një në The Meadows, arrita të filloja me të vërtetë të dekompresoj atë që bëri dhe se si ai shkeli një kufi personal.”

Rasheli tregoi se, pasi mori qartësi, “Mbaj mend që i thashë në telefon pasi e përpunova atë, 'Nuk mendoj se do të mund të të fal për këtë.” Ajo vazhdoi, “Dhe pastaj, e dini, një javë më vonë, ai po përpiqet të më detyrojë të punësoj avokatin e tij dhe të shkarkoj avokatin tim.”

Kjo bisedë me sa duket do të vazhdonte të frymëzonte emrin e podcast-it të saj, pasi Tom gjoja “pati një gabim dhe tha: “Gjëja e fundit që ne kemi nevojë të bëni tani është të bëni mashtrues”.

“Në fund të fundit, ky është vendi ku ka kaq shumë turp dhe sjell dhimbje, padyshim, me një shkelje,” shtoi ajo. “Por kryesisht turp… është një gjë private për të cilën nuk do që njerëzit të dinë para së gjithash, dhe më pas, së dyti, është thjesht një moment intim.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.