Rachel Leviss zbulon pse Tom Sandoval donte një bisedë private në Pump Rules Reunion

Klea

Rachel Leviss zbulon pse Tom Sandoval donte një bisedë private në Pump Rules Reunion

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 10 ishte i pakëndshëm, për të thënë të paktën. Si i tillë, ribashkimi ishte një nga ngjarjet më të pritura të Bravo ndonjëherë. Një nga momentet më befasuese të ribashkimit të sezonit 10 ishte kur Rachel Leviss vendosi të paraqitej.

Megjithatë, më befasuese se kaq ishte se sa kohë ajo zgjodhi të qëndronte. Sa i përket surprizave të tjera, kush mund të harrojë kur Tom Schwartz pranoi njohuritë e tij Tom Sandoval’s çështje?

Kjo duhet të ketë qenë e dëmshme për Rachelin duke parë se ajo dhe Schwartz ishin në mes të një përplasjeje në atë kohë. Por siç doli, Tom ishte edhe më i ofenduar se Rachel. Ose kështu ka pohuar Rachel në podcast-in e saj.

A u përpoq Tom të modelonte narrativën e Rachel?

Në episodin e 17 janarit të Rachel Goes Rogue, zonja kryesore shpjegoi se çfarë ndodhi në ribashkim. Ajo paratha duke thënë: “Ne po luajmë pjesërisht në këtë shfaqje dhe qëllimi kryesor është të mos thyejmë atë mur të katërt dhe Sandoval mendoj se donte ta ruante këtë”. Ajo shtoi, “Ai nuk ishte i kënaqur me Schwartz-in kur tha në ribashkim se e mori vesh në gusht”.

Rachel vazhdoi: “Kjo ishte pjesë e bisedës që bëmë kur ai u tërhoq [me] mënjanë jashtë rimorkios. Dhe kamerat u rrëzuan. Ai tha: “Nuk është mirë që Schwartz u pastrua me përgjigjen e tij”, ose ai nuk doli plotësisht i pastër, por definitivisht nuk iu përmbajt datës që Sandoval donte që ai.

Rakela i përfundoi mendimet e saj për këtë çështje duke thënë: “Mendoj se ai po përforconte që unë do t’i përmbahesha historisë për të më mbajtur nën kontrollin e tij, në mënyrë që të mos bëja mashtrues dhe t’i ekspozoja të gjitha. Pra, ishte padyshim një taktikë kontrolli dhe dukej se ka funksionuar për momentin.” Rachel e ka akuzuar Tomin se ka tërhequr fije më parë, por kjo mund të jetë një çështje e historisë revizioniste.

Vanderpump Rules kthehet në Bravo të martën, më 30 janar në orën 8/7c.