Rachel Leviss zbulon arsyen pse nuk u kthye për rregullat e pompës

Klea

Rachel Leviss zbulon arsyen pse nuk u kthye për rregullat e pompës

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 10 ishte një periudhë e realitetit televiziv që askush nuk do ta harrojë së shpejti. Deri më sot, ne jemi ende duke diskutuar efektet e valëzuara të Scandoval.

Por me gjithë të mirat që na solli sezoni 10, pasi mbaroi, shfaqja u rrënua nga pasiguria. Çfarë do të bëhej me Ariana Madix? A do të merrte Tom Sandoval ëmbëlsirat e tij të thjeshta? Dhe më e pasigurta nga të gjitha, do Rachel Leviss rikthim për sezonin 11?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve erdhën gradualisht, megjithatë, lindi konfuzioni në lidhje me kthimin e Rakelës. Raportet e ndryshme rreth negociatave të kontratës së saj dukej se kundërshtonin njëri-tjetrin. Në fund, Rachel konfirmoi se nuk do të kthehej. Por pse?

Rachel reflektoi në Sezonin 10 të Pump Rules, James dhe Ariana

Në podcast-in e ri të Rachel, ish-Bravolebrity konfirmoi edhe një herë se ajo nuk do të kthehej për sezonin 11. Përse, Rachel parapriu shpjegimin e saj duke thënë se gabimi i saj i parë ishte kthimi për sezonin 10. “Duke parë atë sezon, unë isha në më të ulëtat e mia në xhirimet e Vanderpump Rules,” shpjegoi ajo.

“Pas prishjes së fejesës me James [Kennedy], ky ishte gabimi im i parë, sepse duhej të kisha marrë kohë për t’u shëruar dhe për të gjetur një terapist.” Në vend të kësaj, Rachel po filmonte VPR, jo vetëm me James por me të dashurën e tij të re. Si e tillë, Rakela tha: “Unë [can] imagjinoni vetëm dhimbjen që do të shkaktoja duke filmuar në të njëjtin ambient me Arianën.”

Ajo vazhdoi, “Sepse përfshirja me të dashurin e dikujt ndërsa ata janë ende në një lidhje është një tradhti e madhe, dhe aq e dhimbshme sa të jetë. Por pastaj për të vazhduar punën me këta njerëz? Dhe duke ndërvepruar me ta … Dhe duke parë personin tuaj që e doje kaq shumë … po bisedon me këtë person tjetër? Do të ishte thjesht kaq katastrofike.”

Rasheli i mbylli mendimet e saj duke thënë: “Nuk doja t’ia bëja këtë Arianës. Nuk doja ta vendosja në atë pozicion.”