Rachel Leviss vuajti më shumë se Sandoval, dhe pse kjo është e padrejtë

Klea

Rachel Leviss vuajti më shumë se Sandoval, dhe pse kjo është e padrejtë

Kanë kaluar disa muaj që Skandoval tronditi shikuesit. Tom Sandoval’s lidhje me Rachel Leviss vënë Rregullat e Vanderpompës përsëri në hartë. Të dy Tom dhe Rachel bënë diçka të tmerrshme, por Rachel ka marrë disi pjesën më të madhe të goditjes. Është bërë e qartë se Rachel Leviss vuajti më shumë se Sandoval si rezultat i keqbërjeve të saj. Megjithatë, rolet e tyre duhet të ndryshojnë, dhe është Tom ai që duhet të jetë armiku numër një publik në sytë e fansave të Bravo.

Tom Sandoval, Post-Scandoval

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Sandoval u thirr me të drejtë nga fansat dhe shokët e tij të filmit pasi tradhtoi të dashurën e tij prej kohësh, Ariana Madix. Nuk mund të mohohet se ai u përball me disa pasoja të rëndësishme. Por Sandoval është rikthyer mjaft shpejt pas Scandoval, dhe pasojat kanë qenë minimale.

Tom konfirmohet të jetë pjesë e kastit të Vanderpump Rules Season 11, dhe është parë duke filmuar disa herë. Frontmeni i Tom Sandoval & the Most Extras është gjithashtu ende duke performuar në mënyrë aktive me grupin e tij dhe popullariteti i tij duket se është ende i qëndrueshëm. Sandoval ka qenë gjithashtu i lidhur me shumë gra, dhe disa fansa kanë raportuar se e kanë parë atë jashtë me disa “grupe” në të njëjtën kohë.

Madje edhe aktorët e Tomit duket se e kanë zbutur qëndrimin e tyre ndaj tij, dhe ai ngadalë po punon përsëri në hiret e tyre të mira. Megjithëse disa nga anëtarët e kastit të Vanderpump Rules kanë hedhur poshtë pretendimet se ata i kanë hapur derën e miqësisë Tomit, nuk mund të mohohet se ata nuk duket se kanë të njëjtin vitriol ndaj tij që kishin në ribashkim.

Rachel Leviss, Post-Scandoval

Rachel Leviss
(Fotografia: Peacock/YouTube)

Rachel, nga ana tjetër, nuk po ecën aq mirë pasi Scandoval doli në dritë. Ajo nuk ka filmuar me pjesën tjetër të kastit dhe nuk duket e mundshme që ajo të shfaqet në sezonin 11 – të paktën jo si një anëtare e kastit kryesor.

Ndërkohë që Sandoval e ka bërë festë dhe ka vazhduar me shumë gra të reja, Rachel e kontrolloi veten në një institucion të shëndetit mendor. Për dy muaj Rasheli ka munguar plotësisht në sytë e publikut. Askush mund ta hamendësojë nëse Rachel u regjistrua në objekt për të trajtuar çështje serioze të shëndetit mendor, apo nëse ajo thjesht po kërkonte një mënyrë për të qëndruar i ulët për një kohë. Sido që të jetë, ishte shumë larg jetës që Sandoval bënte në të njëjtën kohë.

Kasti i Vanderpump Rules mund të jetë i ngrohtë për Tomin tani që të gjithë po xhirojnë sërish bashkë, por duket se e kanë akulluar plotësisht Rachelin. Ka kuptim, pasi shumica e kastit e kanë njohur Arianën për shumë më gjatë se Rachel. Është e kotë që ata të mblidhen rreth Arianës. Por trajtimi i tyre ndaj Rashelit ka qenë shumë i ndryshëm nga trajtimi i tyre ndaj Tomit.

Sandoval meriton më shumë faj se Rachel

Tom Sandoval, Rachel "Raquel" Leviss
(Foto nga Vivien Killilea/Getty Images për CLD PR / White Fox)

Është e qartë se, krahasuar me Rachel, Sandoval u largua lehtë. Megjithatë, në të vërtetë nuk duhet të jetë kështu. Tom ishte i dashuri i Arianës për nëntë vite të gjata dhe ishte përgjegjësia e tij t’i qëndronte besnik asaj. Rachel mund të ketë pasur një lidhje me një burrë të marrë, por Tom ishte në një marrëdhënie të përkushtuar. Veprimet e tij ishin ndoshta më të këqija se ato të Rakelës.

Ka pasur gjithashtu dyshime mbi pretendimin se Rachel ishte një nga më të mirat e Arianës. Kur lidhja doli në dritë për herë të parë, Rasheli u përball me një valë kritikash intensive për shkak se flinte me të dashurin e “shoqes së saj më të mirë”. Është e vërtetë që Rasheli dhe Ariana ishin miq, dhe kjo është një gjë e keqe serioze për t’i bërë një shoku. Por nuk është në të njëjtin nivel tradhtie sikur të kishte qenë një shoqe më e ngushtë. Në këtë aspekt, veprimet e Tomit ishin një tradhti më e madhe ndaj Arianës sesa veprimet e Rashelit.

Tom vs. Rachel Në Ribashkimin e Sezonit 10

Rachel Leviss, Tom Schwartz, Tom Sandoval
(Fotografia: Peacock/YouTube)

Sjellja e Sandoval dhe Rachel në ribashkimin e Sezonit 10 është gjithashtu mjaft rrëfimtare për sa i përket faktit se kush meriton pasoja më të këqija. Gjatë gjithë ribashkimit, Tom ishte jashtëzakonisht mbrojtës dhe bëri përpjekje për të minimizuar dhe për të justifikuar këtë aferë. Ai nuk dukej se kishte bërë ndonjë reflektim të vetvetes dhe qartësisht nuk kishte mësuar asgjë.

Nga ana tjetër, Rasheli iu afrua ndryshe ribashkimit. Ajo e dinte qartë se do të dilte përpara një skuadre pushkatimi (dhe me të drejtë). Por në vend që të shkonte në mbrojtje, Rachel ishte çuditërisht e qetë. Ajo në fakt dëgjoi gjërat që i thoshin shokët e saj të aktorit, pavarësisht se sa të egra ishin ato komente.

Pa dyshim, ajo që bëri Rakela ishte e gabuar. Megjithatë, nuk është e drejtë që ajo të vuajë më shumë se Sandoval. Tom është absolutisht zuzari numër një në këtë situatë, dhe është koha që ai të përballet me pasojat ashtu si Rachel.