Rachel Leviss thotë se shoku i Tom Sandoval, Kyle Chan, duhej të hiqte armët nga shtëpia e tij

Klea

Rachel Leviss thotë se shoku i Tom Sandoval, Kyle Chan, duhej të hiqte armët nga shtëpia e tij

Paralajmërim për përmbajtjen: Ky artikull përmban referenca për mendimet për vetëvrasje. Nëse një temë e tillë është nxitëse për ju, mos lexoni përpara.

Rachel Leviss raportoi së fundi detaje të reja rreth Tom Sandoval në vazhdën e ndarjes së tyre të papritur, me Kyle Chan thuhet se është përfshirë. Në sezonin 11 të Vanderpump Rules, fansat kanë marrë disa njohuri për gjendjen e Tomit të të qenit post-skandoval.

Tom pranoi se ndihej vetëvrasës, diçka që ai e kishte ndarë me mediat më parë. Siç rezulton, Rachel dinte për këto ndjenja nga ana e Tomit. Ajo diskutoi disa mendime për këtë çështje me fansat.

Rachel ndjeu se Tom do të “më mbante në duart e tij”

Në episodin e 20 shkurtit të Rachel Goes Rogue, Rachel iu drejtua pyetjes nëse ndihej sikur kishte braktisur Tomin. Billie Lee sugjeroi se ishte rasti në sezonin 11, Episodi 3. Rachel pranoi, “Pak, po, po.”

Megjithatë, ajo shtoi: “Por, ju e dini, më kanë këshilluar që kjo do të ishte mënyra më e mirë për mua për t’i dhënë fund, sepse nëse do të përpiqesha të shpjegoja arsyet pse po ndahem me të, ai do të kuptonte një mënyrë për t’u rikthyer në hiret e mia të mira. Dua të them, madje u përpoqa të ndahesha me të para se të shkonte në Forcat Speciale dhe thashë: ‘Nuk dua ta bëj më këtë; kjo nuk është e shëndetshme për mua, dhe ai tha: “Të lutem, mos ma bëj këtë”.

Ajo vazhdoi, “Më pas ai filloi të fliste se si Kyle Chan duhej të vinte dhe të fillonte të hiqte armët nga shtëpia e tij. Unë thashë: ‘Ju lutemi, mos zgjidhni një zgjidhje të përhershme për një problem të përkohshëm.’ Tani po e flas nga parvazi. Dhe kështu, pasi ai e bëri atë, unë do të tërhiqte diçka për të më mbajtur nën kontrollin e tij, kështu që po, thjesht duhej ta shfaqja atë.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.