Rachel Leviss thotë se marrëdhënia e Tom Sandoval nuk ishte dashuri

Klea

Rachel Leviss thotë se marrëdhënia e Tom Sandoval nuk ishte dashuri

Vanderpump Rregullat alum Rachel Leviss ka përfunduar duke u manipuluar nga Tom Sandoval. Dhe ajo nuk po frenon asnjë nga ndjenjat e saj. Rachel shkoi në një strukturë për të punuar në shëndetin e saj mendor pasi shpërtheu Scandoval. Sandoval e quajti Rakelën “egoiste” ndërsa ajo po përpiqej të kujdesej për veten. I gjori Sandy u la të merrej me pasojat e veprimeve të tij.

Dhe të mos harrojmë kurrë sesi Sandoval e filmoi Rachel pa pëlqimin e saj. A nuk është ai një princ mes njerëzve? Ajo video do të ishte video e dashura e Sandovalit, Ariana Madix, zbuloi në telefonin e tij. Dhe ajo e hodhi menjëherë atë krimb.

Dhe pasi Sandoval komentoi në llogarinë e Rashelit në Instagram, ajo e bllokoi atë. Kur Rakela vendosi se donte që ai dhe pjesa tjetër e ekuipazhit të Pump Rules të largoheshin nga jeta e saj, ajo donte ta thoshte këtë. Mirë për Rachelin për ruajtjen e këtyre kufijve.

Rachel thellohet në konceptin e “bombardimit të dashurisë”

Rachel kohët e fundit diskutoi konceptin e “bombardimit të dashurisë” në podkastin e saj, Rachel Goes Rogue. I ftuari i saj ishte Martuar në ekspertin e First Sight, pastor Calvin Roberson. Rachel u nxit nga Sandoval duke thënë në episodin më të fundit të VPR se ai ishte ende i dashuruar me të.

“Është interesante që ju thoni se origjina e tij [of love bombing] erdhi nga kultet dhe institucionet fetare, sepse njerëzit që bashkohen me kishat apo kultet po përpiqen të gjejnë një vend përkatësie, pranimi. Gradualisht, me kalimin e kohës, ajo bëhet një taktikë kontrolli, “shpjegoi Rachel. “Është pothuajse si ajo fraza ‘një bretkocë në ujë të vluar’ ku nuk do të kërcejë nga uji i vluar edhe pse do t’i vrasë, sepse është kaq graduale.”

Epo, kjo është një mënyrë për të përshkruar aftësitë e Sandoval-it për ndezjen e gazit. Rachel pranoi se ajo kishte ndjekur këtë rrugë më parë.

“Më duket sikur është një taktikë e ngjashme manipulimi. Në fillim, thjesht mendon se ky person është kaq i dashuruar me ty, ata të adhurojnë dhe po të kushtojnë gjithë këtë vëmendje, “tha Rachel. Por më vonë romanca bëhet rreth “kontrollit”.

Ajo deklaroi, “Unë rashë në dashuri me një bythë narcisist dhe pasi ajo marrëdhënie përfundoi pas pesë vitesh që isha në atë marrëdhënie, rashë në duart e një tjetër gomari narcisist. Ndjehem sikur kam humbur pak kohë të çmuar duke i mësuar këto mësime në mënyrën e vështirë, “tha Rachel.

“Unë e di për mua personalisht, kam qëndruar në marrëdhënie jo të shëndetshme për një kohë të gjatë,” shtoi ajo. Unë mendoj se ajo i referohet James Kennedy dhe Sandoval.

Të paktën Rasheli ka mësuar mësimin e saj dhe po mban distancë nga James dhe Sandoval. Apo, a duhet t’i quajmë ata “ish gomarët narcistë” të Rakelës?

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.