Rachel Leviss thotë se ajo nuk ka qenë kurrë 'shoqja më e mirë' me Ariana Madix

Klea

Rachel Leviss thotë se ajo nuk ka qenë kurrë ‘shoqja më e mirë’ me Ariana Madix

Vanderpump Rules Sezoni 10 na shiti një rrëfim dhe ne ishim të gjithë në buzë të vendeve tona. Na thanë se Tom Sandoval e tradhtoi të dashurën e tij, Ariana Madixme shoqen e saj me te mire, Rachel ‘Raquel’ Leviss.

Por tani, Rachel ka dalë për të pretenduar se tregimi është i rremë. Gjithçka ra në episodin e 16 gushtit të podkastit të Bethenny Frankel, Just B. Dhe kjo është vetëm pjesa e parë e intervistës së Bethenny me Rachel.

Bethenny vendosi skenën, duke i thënë Rachel se tregimi i “shoqes më të mirë” po vihej në dyshim. “Bota mendon se ke fjetur me të dashurin e 10 viteve të ‘shoqes sate më të mirë’,” i tha ajo Rachel.

Rasheli dhe Ariana nuk kanë kaluar kurrë kohë bashkë

Rakela tha: “Po, kjo është rrëfimi që po shkruhet për mua. Është më e dobishme në këtë mënyrë.” Megjithatë, ajo e mohoi. “Unë dhe Ariana nuk ishim shoqe më të mira. Ishim të njohur që u miqësuam përmes emisionit. Ajo ka qenë gjithmonë dikush që ka qenë shumë i ëmbël me mua. Ajo do të ngrihej për mua dhe do të më inkurajonte të ndiqja çdo gjë që po ndiqja, dhe kjo ishte e gjitha e mrekullueshme.”

Por Rachel tha se mungonin elementë vendimtarë që do t’i bënin ata vërtet të afërt. “Por, nuk kemi pasur kurrë një bisedë të thellë që do ta bëja me një mik më të mirë. Është e dhimbshme të mendosh se e lëndova në këtë mënyrë sepse nuk ishte qëllimi im. Nuk po përpiqesha të isha një person keqdashës. Sapo u përfundova me këtë dhe nuk po mendoja qartë. Por ne nuk ishim miqtë më të mirë.”

Rasheli gjithashtu pohoi se ajo dhe Ariana nuk kanë kaluar kurrë kohë njëri-në-një së bashku jashtë kamerave. Por pa marrë parasysh shkallën në të cilën kjo është e vërtetë, ajo nuk justifikon asgjë që bëri Rachel. Nëse kjo është përpjekja e saj për të racionalizuar, në rastin më të mirë është një përpjekje e dobët.

Tom e bëri atë të dukej si shoqja e Arianës

Ajo vazhdoi: “Nuk pres që ajo të më falë. Unë mendoj se sapo të prishet besimi me dikë nga përvoja personale, është vërtet e vështirë të kthehesh nga kjo. Dhe fakti që unë isha në gjendje t’i mbaja ato sekrete prej saj – nuk pres që ajo të më falë ndonjëherë. Por jam penduar.” Pavarësisht se si e thotë ajo, tingëllon sikur po kërkon simpati.

Megjithatë, ajo u përpoq të merrte njëfarë përgjegjësie. “E kuptoj që i kam shkaktuar shumë dhimbje dhe ka shumë fshehtësi [and] mashtrim.” Dhe për masë të mirë, ajo gjithashtu e hodhi Tomin nën autobus. E cila është e drejtë.

“Edhe pse nuk isha në fillim me Arianën jashtë kamerave, fillova të shoqërohesha me të në një ambient grupi, sepse Tom gjithmonë më ftonte të dilnim. Pra, dukej sikur ishim miq të ngushtë nga jashtë, por në ato situata, unë po shoqërohesha me Tomin më shumë sesa me të.”

Vanderpump Rules pritet të kthehet në Bravo në fillim të vitit 2024.