Raquel Leviss

Klea

Rachel Leviss shpjegon se si e gjeti Perëndinë në Rehab!

Rachel Leviss Shpjegon se si e gjeti Perëndinë në Rehab!

Rachel Leviss po fillon një udhëtim transformues shërimi dhe shpirtëror, siç zbulohet në episodin e fundit të podcast-it të saj, Rachel Goes Rogue.

Raquel Leviss

I mëparshmi Rregullat e Vanderpompës Ylli foli për kohën e saj në rehabilitim, ku ajo kërkoi trajtim për shëndetin mendor dhe terapi trauma, dhe diskutoi përqafimin e saj të ri të spiritualitetit, duke përfshirë eksplorimin e praktikave të ndryshme fetare.

Raquel Leviss

Duke reflektuar mbi përvojën e saj në objektin e rehabilitimit The Meadows në Kaliforni, Rachel të përbashkëta:

“Një nga gjërat që zbulova shumë herët sapo u kontrollova në The Meadows ishte ky komponent i spiritualitetit që ata po sillnin në modelin e terapisë.”

Raquel Leviss

Para rehabilitimit, Rachel pranoi se asaj i mungonte një lidhje me një fuqi më të lartë, shpesh duke u mbështetur te të tjerët, veçanërisht burrat, për përgjigjet.

“Kjo është se si u humba kaq shumë në varësinë time të përbashkët. Pra, menjëherë, unë isha si, në rregull, shpirtërore, interesante, ” Rachel reflektoi sinqerisht në podkastin e saj.

Raquel Leviss

Gjatë rrugëtimit të saj të rikuperimit, Rachel gjeti ngushëllim dhe udhëzim nëpërmjet praktikave shpirtërore, duke përfshirë ndjekjen e rregullt të shërbimeve të kishës. Madje ajo eksploroi të shkonte në një kishë mormone, e udhëhequr nga një mik. “Që atëherë, unë e kam integruar atë spiritualitet në jetën time të përditshme, duke shkuar në kishë të dielave,” tha ajo.

Rachel Leviss

Duke shpjeguar rëndësinë e spiritualitetit në procesin e saj të shërimit, Rachel u shpreh: “Kam gjetur një komunitet shpirtëror këtu tani, dhe kjo thjesht bën një ndryshim në botë sepse këta njerëz kërkojnë diçka më të madhe se vetja.”

Tom Sandoval

Përtej zgjimit të saj shpirtëror, Rachel ka bërë gjithashtu ndryshime personale, duke përfshirë dëshirën e saj për të marrë nofkën “Rocky” në vend të “Raquel”, një emër që ajo e lidhi me pasiguritë e së kaluarës dhe ankthet sociale.

“Emri Rakelës dola nga një vend ku ndihesha sikur nuk isha e denjë dhe doja të isha diçka që nuk isha”, shpjegoi ajo në një episod të mëparshëm podcast.

Raquel Leviss

Në episodin e saj të fundit të podcast-it, Rachel ndau gjithashtu një detyrë prekëse nga rehabilitimi që përfshin një “çantë shpine turpi”, ku ajo shkroi komente lënduese dhe ofendime drejtuar saj.

“Ishte shumë, shumë e rëndë. Dhe më caktuan ta mbaja atë çantë shpine kudo që shkova për atë javë,” rrëfen ajo.

Ushtrimi e ndihmoi atë të përballej dhe të çlironte negativitetin që kishte mbartur.

Raquel Leviss

Duke reflektuar mbi rritjen e saj personale, Rachel zbuloi se si përvoja e rehabilitimit solli kujtime të papritura të së kaluarës së saj në fokus, duke përfshirë një titull gazete për përfshirjen e saj me Tom Sandoval gjatë marrëdhënies së tij me Ariana Madix.

“Ishte disi surreale që kjo më erdhi në zotërim atë javë të caktimit tim,” Rachel kujtoi, duke theksuar rëndësinë e mos brendësimit të perceptimeve negative.

Raquel Leviss

Sot, Rachel Leviss po fokusohet në udhëtimin e saj shërues dhe fillimet e reja, duke përfshirë kalimin e kohës me biznesmenin Matthew Dunn. Ndërsa lidhja e tyre është ende në fazat e hershme, Rachel ka ndarë momente gëzimi dhe aventure me ndjekësit e saj në rrjetet sociale, duke sinjalizuar një pikëpamje pozitive për jetën pas rehabilitimit.

Tom Sandoval

Si Rachel vazhdon të ndajë udhëtimin e saj të shërimit dhe zbulimit të vetvetes, fansat mund të ndjekin historinë dhe njohuritë e saj mbi Rachel Goes Rogueku ajo eksploron temat e elasticitetit, spiritualitetit dhe rritjes personale me ndershmëri dhe cenueshmëri.