Rachel Leviss shpjegon komentet e 'marrëdhënies së hapur' rreth Tom Sandoval dhe Ariana Madix

Klea

Rachel Leviss shpjegon komentet e ‘marrëdhënies së hapur’ rreth Tom Sandoval dhe Ariana Madix

Është e vështirë të kujtohet tani, por ka pasur një moment në kohë kur tifozët e Vanderpump Rules nuk e kishin idenë se Tom Sandoval po mashtronte Ariana Madix me Rachel Leviss. Tronditja dhe fuqia e qëndrimit të Scandoval erdhi nga fakti se sa e papritur ishte gjithçka.

Por kur qarkullonte traileri i sezonit 10 të VPR, kishte zëra për një marrëdhënie të hapur. Këto thashetheme evoluan edhe më shumë pasi Scandoval shpërtheu dhe konsolidimi i tyre është një arritje e vështirë në këtë moment.

Në një moment, Tom u akuzua se i tha Rashelit se ai dhe Ariana ishin në një marrëdhënie të hapur. Në një tjetër pikë, Ariana konfirmoi se Rachel e dinte me të vërtetë se monogamia ishte emri i lojës për të dhe Tom. Me gjithë këtë konfuzion, Rashel iu drejtua komenteve në podcast-in e saj.

Rachel ndjeu se “Tom dhe Ariana ishin tepër të dashur” me të

Në episodin e 20 shkurtit të podcast-it të saj, Rachel iu drejtua diskutimit mbi “marrëdhënien e hapur” të Tomit dhe Arianës. Ajo tha: “Tomi dhe Ariana ishin tepër të dashur ndaj meje, dhe kështu kur i thashë Nemës [Vand] Kjo përvojë, ajo që thashë ishte, ‘Tom dhe Ariana japin një atmosferë të hapur marrëdhënieje’ dhe ai tha: ‘Oh, kjo është interesante. Mendoni se janë në një marrëdhënie të hapur?’”

Ajo vazhdoi, “Dhe unë thashë: “Jo, nuk mendoj se janë, por ishte një energji e çuditshme”. Dhe ai tha: “A mendon se Tom është i interesuar për ty kështu?” dhe unë thashë, ‘Po, më dukej sikur ishte,’ pastaj ai tha, ‘A do të vepronit sipas kësaj?’ Dhe unë thashë ‘Jo. Do të kisha më shumë gjasa të lidhesha me Arianën sesa me Tomin.’” Oh, si ishin tavolinat e kthesës. Kuptohet, Rakela e kuptoi pothuajse me siguri ironinë.

Nga njëra anë, nuk është e vështirë të imagjinosh fjalët e një ylli të realitetit të nxjerra jashtë kontekstit. Një gjë e tillë ndodh gjatë gjithë kohës, qoftë nga fansat apo redaktorët. Nga ana tjetër, kjo është Rashela për të cilën po flasim. Rachel dhe Tom nuk kanë qenë të trembur për të rishkruar historinë. Më shumë se çdo gjë, ata duan kontrollin e narrativës, dhe kuptohet kështu. Të gjithë i shohin si të këqij.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.