Rachel Leviss shkon pas Ariana Madix në dokumentet e reja të gjykatës

Klea

Rachel Leviss shkon pas Ariana Madix në dokumentet e reja të gjykatës

Rachel Leviss’ padi kundër Ariana Madix është në vazhdim, siç është edhe padia e saj kundër partnerit të saj në lidhje me Vanderpump Rules, Tom Sandoval. Por tani për tani bëhet fjalë për Arianën. Është e qartë se lidhja e Rachel dhe Tomit përfundoi në mënyrë katastrofike, si në Pump Rules ashtu edhe jashtë saj. Dhe tani, Rachel po i kërkon llogari të gjithëve, por i takon gjykatave të vendosin se çfarë është e ligjshme dhe çfarë jo.

Për të përmbledhur, ishte Ariana ajo që së pari gjeti një video të ngarkuar seksualisht të Rachel në telefonin e Tomit. Ariana i dha fund lidhjes së saj dhe nga ana tjetër, aktorët e tyre dhe shumica e publikut shikues, u kthyen kundër kësaj dyshe dyfish. Kjo bëri që Rachel të hynte në një institucion të shëndetit mendor, dhe më pas të dilte, gati për të përballur ish-armiqtë e saj VPR.

Sa i përket çështjes së saj kundër Arianës, Rasheli ka disa detaje të reja për të shtuar në dokumentet e saj gjyqësore. Kjo po bëhet më e rrëmujshme nga java.

Dokumentet e reja të gjykatës së Rachel Leviss përpiqen të pikturojnë Ariana Madix në një dritë të tmerrshme

Rasheli akuzon Arianën se ka ndarë me palë të treta videon që ka gjetur në telefonin e Tomit. Megjithatë, në një deklaratë të depozituar në këtë rast, Ariana e mbylli këtë teori, duke thënë se “Unë nuk ia kam dërguar videot askujt tjetër. As ia kam ndarë, shfaqur apo shfaqur videot dikujt tjetër. Për të qenë të qartë, pashë vetëm videon e [Rachel] masturbimi në vende të izoluara nga të tjerët.”

do vdisja. Por Rakela jetoi. Megjithatë, disa muaj më parë, Ariana bëri një mocion Anti-SLAPP, me shpresën për të shkarkuar veten nga çështja e Rashelit. Seanca dëgjimore për këtë është së shpejti, por Rasheli po bën të ditur tani se ajo është kundër mocionit të Arianës për t’u larguar.

In Touch rrëmbeu deklaratën e fundit të Rashelit, ku thuhet se ajo beson shumë pak në pretendimet e Arianës.

“Por kjo nuk është e gjitha që ka ndodhur. Në dëshminë e saj të betuar, Madix pranon se ajo i vodhi dhe i shpërndau ato. Ajo i shpërndau regjistrimet nga burimi i tyre origjinal në telefonin e Sandoval për vete dhe për mua minimalisht”, theksoi Rachel.

Rachel shtoi më tej se ajo “i hyri trajtimit në një vend jashtëzakonisht të errët dhe të frikshëm mendërisht… Ndërsa unë kam bërë një rrugë të gjatë që nga marsi 2023, shërimi im mbetet një punë në progres. Mund të them pa mëdyshje se veprimet e Madix-it, siç përshkruhen më lart, ishin kontribuesi kryesor në ashpërsinë e shqetësimit tim emocional. Urgjenca dhe gjerësia e nevojës sime për trajtim u nevojitën, në veçanti, nga vjedhja, shpërndarja dhe posedimi i vazhdueshëm i materialeve të paligjshme nga Madix.”

Dhe tani, ne presim. Por jo për shumë kohë. Seanca e radhës për këtë çështje është caktuar për datën 11 korrik 2024.