Rachel Leviss: Sandoval e ktheu atë në "Pornotar pa dëshirë"

Klea

Rachel Leviss: Sandoval e ktheu atë në “Pornotar pa dëshirë”

Tom Sandoval po e ndjen vapën edhe një herë, pasi Rachel LevissAvokatët e vunë në shënjestër atë mes padisë për pornografi hakmarrëse e cila u ngrit në fillim të këtij viti.

Sipas RadarOnline, avokatët e Rachel, Mark Geragos dhe Bryan Freedman, të cilët kanë punuar gjithashtu me Bethenny Frankel, i kanë kërkuar gjykatës të mohojë një lutje nga Sandoval për rrëzimin e një numri pretendimesh. Ata gjithashtu duan që kërkesa e Sandoval që Rachel të mos lejohet të kërkojë dëmshpërblim, të refuzohet.

Duket se Sandoval po përpiqet të rrëzojë padinë e Rachel. Por kjo mund të jetë një betejë nga e cila nuk mund të dalë.

Padia e Rachel kundër Sandoval është ende aktive, dhe avokatët e saj nuk do ta lënë të lirë

Avokatët e Rashelit thanë se “përgjigja e Sandoval përballë provave të pakundërshtueshme që do të paraqiten në gjykatë është shqetësuese. Shfrytëzimi i pretendimeve të tilla për vëmendjen e medias dhe përjetësimi i fajësimit të viktimave nuk është vetëm i mjerueshëm, por i zbatueshëm.”

Një përgjigje zyrtare e paraqitur ndaj mocionit të Sandoval shkoi më tej. “Sandoval u angazhua në sjellje mjaft të neveritshme për të garantuar dëme ndëshkuese,” filloi ai. “Sandoval dyshohet se ka regjistruar në mënyrë të fshehtë video seksualisht eksplicite të [Rachel] pa dijeninë ose pëlqimin e saj, duke e kthyer në fakt paditësen në një pornostare të pavullnetshme dhe duke shkelur rëndë të drejtën e saj për privatësi.”

Përgjigja e quajti sjelljen e Sandoval “të dëmshme”. Ai iu referua gjithashtu “shpenzimeve të rëndësishme mjekësore” të paguara në klinikën “shëndet mendor në spital” të Rachel për trajtim.

Sandoval akuzohet se ka regjistruar Rachel duke kryer një akt seksual dhe intim pa dijeninë ose pëlqimin e saj. Padia shkon edhe pas ish-shoqes së saj, dhe ish të dashurës së Sandoval, Ariana Madix. Ariana gjeti videot e supozuara në telefonin e Sandoval, duke çuar në ndarjen e tyre dhe fenomenin e njohur në mbarë globin si Scandoval.

Nga ana e saj, edhe Ariana u përpoq të pushonte padinë ndaj saj. Ajo mohon të ketë shpërndarë ndonjëherë pornografi hakmarrëse të Rachel. Avokatët e saj thonë se ajo bëri një video të re në pajisjen e saj celulare të regjistrimit të Sandoval, më pas ia dërgoi Rachel. Më pas supozohet se u fshi nga pajisja e Arianës, nga vetë Sandoval, duke e bërë të pamundur ndarjen me dikë tjetër.

Ndërsa ky rast fillon, ne do të jemi të sigurt që t'ju mbajmë të përditësuar.

Ndërkohë, Vanderpump Rules vazhdon në Bravo dhe është në dispozicion për t'u transmetuar në Peacock.