Rachel Leviss reflekton mbi vendimin për të hequr dorë nga rregullat e pompës

Klea

Rachel Leviss reflekton mbi vendimin për të hequr dorë nga rregullat e pompës

Rregullat e Vanderpompës shap Rachel Leviss vendosi të mos filmonte sezonin 11 të shfaqjes. Në vend të kësaj, ajo shkoi në rrugën e podcast-it, duke lançuar Rachel Goes Rogue. Tani ajo mund të derdhë çajin dhe të komentojë sjelljen e ish-bashkë yjeve të saj pa u marrë me ta. Perfekte! Dhe tani që sezoni 11 i Pump Rules u shfaq premierë, Rachel u sigurua që ta kapte atë.

Një person që ajo shkëputi nga jeta e saj ishte lidhja e saj krimb me mustaqe partneri, Tom Sandoval. Rasheli së fundmi tregoi të gjitha mënyrat sesi Sandoval e manipuloi atë. Kjo përfshin gjoja “xhirimin [her] pa [her] pëlqimin.” Ariana Madix e pa atë video në telefonin e të dashurit të saj të atëhershëm dhe e hodhi atë. Pse Sandoval nuk u mbajt përgjegjës për filmimin e Rachel pa pëlqimin e saj?

A mori Rachel vendimin e duhur për të hequr dorë nga Pump Rules?

Rachel diskutoi për të parë premierën e sezonit 11 në një episod të fundit të podcast-it të saj. “Po e shikoj këtë shfaqje dhe më duhet të pranoj faktin që nuk jam në të këtë sezon. Ky ishte një vendim që unë vërtet kisha shumë peshë në marrjen e tij,” shpjegoi Rachel. “Nuk e mora lehtë këtë, dhe kështu është pothuajse si një pjesë e imja [is] duke pikëlluar atë që mund të ishte në një afat kohor tjetër paralel. Por unë mendoj [of] se mora vendimin e duhur duke mos u kthyer mbrapa.”

Edhe pse ajo ka “pak FOMO” për mos filmimin, Rachel është e kënaqur me vendimin e saj. “Kur e shikoj, jam thjesht e lumtur që nuk jam në të,” tha ajo. “Jam shumë i lumtur që kam qenë në gjendje të gjej më shumë paqe në jetën time dhe e përditshmja ime është e qëndrueshme dhe aq e qetë sa mund të ishte në këtë fazë të jetës sime, besoj.”

Rachel shtoi, “… Unë shqetësohem për gjërat që do të ndodhin këtë sezon, por jam thjesht e lumtur që nuk jam në të.”

Ajo gjithashtu nuk ishte e kënaqur me disa nga komentet e fundit të Sandoval për marrëdhënien e tyre. “Mënyra se si ai po e përshkruante me të vërtetë e bënte të dukej sikur unë isha tunduesi dhe se ishte pikërisht kjo joshje në të cilën ai ra,” tha Rachel. “Por thjesht dukej sikur po më vinte shumë, duke thënë se ishte faji im që e joshi, gjë që nuk mendoj se është e drejtë.” AMIN.

Në fund të fundit, Rachel duhej t’i jepte përparësi shëndetit mendor dhe mirëqenies së saj. Dhe unë mendoj se ajo mori vendimin e duhur për të dalë nga Rregullat e Pompës. Jam i sigurt se do të dëgjojmë më shumë nga ajo ndërsa sezoni vazhdon.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.