Raquel Leviss

Klea

Rachel Leviss qëndron pranë “Boundaries” të Ariana Madix me Tom Sandoval

Rachel Leviss qëndron pranë “Boundaries” të Ariana Madix me Tom Sandoval

Rachel Leviss kohët e fundit ka trajtuar dinamikën ndërmjet Ariana Madix dhe ish-i i saj, Tom Sandoval, që rrethojnë dinamikën e marrëdhënieve të tyre në Rregullat e Vanderpompës finale.

Tom Sandoval

Rachele cila ka qenë e sinqertë për përvojat e saj, ofroi njohuri për e Arianës vendimi për t'u përmbajtur nga filmimi i një bisede me Tomduke theksuar rëndësinë e kufijve në situata të tilla.

Gjatë një episodi të podcast-it të saj, Rachel Goes Rogue, Leviss u thellua në rëndësinë e kufijve, duke vënë në dukje se rezistenca ndaj tyre shpesh tregon çështje themelore. Ajo shprehu mirëkuptimin ndaj e Madix-it Zgjedhja për të shmangur bisedën finale, duke përmendur vendimin e saj për t'u tërhequr nga situata të caktuara, pavarësisht presionit për t'u angazhuar për hir të shfaqjes.

Raquel Leviss

“Do të kishte qenë lot krokodili,” Rachel vërejti, duke pranuar josinqeritetin e ndërveprimeve të tilla, veçanërisht kur motivohen nga kamerat dhe jo nga emocionet e vërteta.

Ndërsa disa, si Lala Kent, shprehu zhgënjimin për e Arianës veprimet, Leviss të empatizuar me dëshirën për të ruajtur autenticitetin mes presioneve të prodhimit të realitetit televiziv.

Rachel Leviss

Ajo tërhoqi paralele me përvojat e saj në shfaqje, ku e gjeti veten duke lundruar mes kufijve personalë dhe kërkesave të krijimit të televizionit bindës.

Duke reflektuar mbi zbulesat e kaluara, Rachel bëri jehonë e Kentit ndjenjat për Tom dhe e Arianës marrëdhënie, duke sugjeruar se portretizimi i tyre mund të mos ketë pasqyruar saktë realitetin e situatës së tyre.

Raquel Leviss

Ajo pranoi se kishte luftuar me ndershmërinë gjatë ribashkimeve të kaluara, duke përmendur presionet nga Sandoval t'u përmbahen rrëfimeve të caktuara për hir të imazhit të tyre.

Megjithatë, Leviss's Reflektimet e sinqerta nuk kanë ardhur pa pasoja. Në një postim të fundit në Instagram, ajo zbuloi një humbje të konsiderueshme të ndjekësve, duke nxitur spekulime për ndikimin e komenteve të shokëve të saj në ribashkim.

Raquel Leviss

Tifozët peshuan, me disa që ia atribuojnë rënien e Rakelës perceptoi pandershmëri dhe shoqërim me anëtarët e tjerë të kastit të etiketuar si “gënjeshtarë”.

Njëra tha: “Rachel, hunny, nuk është vetëm përmbajtja e festivalit.”

Rachel Leviss

Një tjetër kritik tha: “Mendova se keni shkuar në një institucion të shëndetit mendor?? pse po genjen akoma”

Një VPR Tifozja tha: “Pse ende flisni Ariana dhe Tom dhe Skandoval? Ndaloni së foluri për VPR sepse nuk je më në shfaqje!”

Tom Sandoval

Një person komentoi: “Merre e Arianës emërtoni padinë. Nuk je ti viktima.”

Një kritik komentoi: “Ti je si Lala dhe Scheana. Gënjeshtarët dhe mashtruesit.”