Rachel Leviss pyet marrëdhënien e Arianës dhe Tomit

Klea

Rachel Leviss pyet marrëdhënien e Arianës dhe Tomit

Kur bëhet fjalë për TV realitet, autenticiteti vihet gjithmonë në pikëpyetje. Zhanri pretendon të jetë i vërtetë, por ndonjëherë, gjithçka është shumë e mirë për të qenë e vërtetë.

Shumë shikues të Vanderpump Rules u ndjenë kështu me Scandoval – se drama ishte shumë e përshtatshme. Tom Sandoval tradhtoi të dashurën e tij prej shumë kohësh, Ariana Madixme Rachel ‘Raquel’ Leviss. Ndërsa duket mjaft e besueshme, teoritë qarkulluan megjithatë.

Dhe sinqerisht, disa gjëra ndiheshin pak përtej shpjegimit. Si Tom dhe Ariana që jetojnë në të njëjtën shtëpi. Ata nuk mund të përballojnë vende të veçanta? Epo, Rachel ka teoritë e veta. Por të mos harrojmë se ajo ka lëkurë në lojë.

Tom tha se ai dhe Ariana ishin “partnerë biznesi”

Rachel shkoi në podkastin e Bethenny Frankel, Just B, për një intervistë me dy pjesë. Pjesa e parë doli më 16 gusht. Bethenny pyeti: “Sa mendon [Tom and Ariana’s] është e vërtetë marrëdhënia?” Rasheli qeshi përpara se të përgjigjej.

“Sinqerisht, nuk… jo, e di. Nuk do të përfshihesha në këtë aferë, situatë të tipit të fshehtësisë nëse do të mendoja se kjo marrëdhënie mes Tomit dhe Arianës do të kishte jetëgjatësi.” Por sigurisht, ajo do të thoshte këtë. Një mashtrues do të thoshte gjithçka për të racionalizuar sjelljen e tyre. Dhe ajo e dëshmon këtë duke treguar atë që i tha Tom.

Ajo vazhdoi, “Njerëzit më të afërt me ta mund të shihnin se marrëdhënia e tyre nuk ishte ajo që ata portretizonin në kamera, dhe Tom gjithmonë më thoshte se ata janë një markë, ata janë një imazh, ata punojnë së bashku për të bërë marrëveshje markash dhe ata janë partnerë biznesi.” Por përsëri, padyshim, Tom do të thoshte gjithçka që të kishte tortën e tij dhe ta hante gjithashtu. Rasheli nuk mund të jetë kaq naive.

Rachel pretendon se i dha Tomit një çelës

Përtej kësaj, Rasheli ka komentuar faktin se Tom dhe Ariana kanë jetuar bashkë. Ajo pyeti pse mund të ndodhte kjo nëse supozohet se e urrejnë njëri-tjetrin. Madje ajo pohoi, “Unë i dhashë Tomit çelësin e banesës sime ndërsa isha larg në Meadows, dhe ai kishte një vend të lirë për të qëndruar dhe zgjodhi të qëndronte në shtëpi me Arianën”. Interesante nëse është e vërtetë.

Por ajo ka barrën e provës. Kuptohet, ajo dha një lëshim të vogël në lidhje me financat e Tomit. “E di që shumë nga paratë e tij ishin mbështjellë në bar, Schwartz & Sandy’s, dhe e di që Ariana ka bërë shumë marrëveshje markash.”

Por edhe atëherë, ajo vazhdoi me teoritë. “Unë nuk i di situatat e tyre, por e di që nuk është vërtet befasuese që ata po jetojnë së bashku në sytë e mi, sepse kështu ka qenë. Ata nuk kanë qenë një çift autentik, romantik, intim…”

Përsëri, teori interesante, por barra e provës është mbi të. Vanderpump Rules pritet të kthehet në Bravo në fillim të vitit 2024.