Rachel Leviss 'provoi një kishë mormone' pas objektit të shëndetit mendor

Klea

Rachel Leviss ‘provoi një kishë mormone’ pas objektit të shëndetit mendor

Është Rachel Leviss kërkoni të pagëzoheni? Epo, jo saktësisht. Por ish-ylli i Vanderpump Rules kishte një furçë me Kishën Mormone, ose Kishën e Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme siç njihet zyrtarisht.

Mbivendosja midis sektit dhe realitetit televiziv është çuditërisht e madhe. Lala Kent veçanërisht u rrit në Utah, e rrethuar nga ndikimi i kishës. Dhe, sigurisht, Real Housewives of Solt Lake City është disi e pandashme nga feja duke u zhvilluar në qendrën e saj të perceptuar.

Pra, cila ishte lidhja e Rakelës me fenë? Dëgjojeni nga vetë ish-ylli.

Zbulimet e Rakelës gjatë rehabilitimit të saj

Në episodin më të fundit të podcast-it të saj, Rachel u tregua e sinqertë për ndjenjat e saj ndaj spiritualitetit. “Një nga gjërat që e zbulova shumë herët pasi u kontrollova në The Meadows [rehab facility] ishte ky komponent i spiritualitetit që ata po sillnin në modelin e terapisë.”

Para se të fillonte udhëtimi i saj i rehabilitimit, Rachel pranoi se “nuk kishte një marrëdhënie me fuqinë time më të lartë”. Në vend të kësaj, ajo arsyetoi se “po i vendoste burrat në atë pozicion të fuqisë sime më të lartë dhe unë do të kërkoja prej tyre për përgjigje”. Ajo shpjegoi më tej, “Kështu u humba kaq shumë në varësinë time. Kështu që menjëherë, unë isha si, në rregull, shpirtërore, interesante.”

Pra, me atë kuptim që rëndon mbi të, Rakela kërkoi një portë drejt shenjtërisë. “Që atëherë, unë e kam integruar atë spiritualitet në jetën time të përditshme, duke shkuar në kishë të dielave,” shpjegoi ajo. Ajo shtoi: “Kam provuar një kishë mormone. Shoku im më çoi në një kishë mormone, por nuk tha asgjë më shumë për Mormonizmin në mënyrë specifike.

Ndërsa Rachel nuk zgjodhi Mormonizmin në fund, ajo gjeti diçka që e la përmbajtjen e saj. “Kam gjetur një komunitet shpirtëror këtu tani, dhe kjo thjesht bën një ndryshim në botë, sepse këta njerëz po kërkojnë diçka më të madhe se vetja.”

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.