Rachel Leviss pretendon se Tom Sandoval ka ofruar kredi për prodhuesin VPR

Klea

Rachel Leviss pretendon se Tom Sandoval ka ofruar kredi për prodhuesin VPR

Intervista ekskluzive e Bethenny Frankel me Rachel Leviss vazhdoi më 17 gusht dhe Rachel vazhdoi të lëshonte bomba. Sigurisht, shumë prej pretendimeve të saj u mungojnë disa prova shumë të nevojshme.

Dëshmia është me të vërtetë fjala e ditës, veçanërisht pasi shumë Rregullat e Vanderpompës fansat tani kanë filluar të spekulojnë se Scandoval ishte tërësisht i inskenuar. Duke marrë parasysh vlerësimet Rachel, Tom Sandovaldhe Ariana Madix solli me këtë skandal, teoria është e kuptueshme.

Por, pavarësisht nëse ishte vënë në skenë apo jo, ishte e qartë për të parë se Tom përfitoi shumë nga të gjitha ngjarjet që po shpalosen. Megjithatë, Rachel tani ka pohuar se Tom ka përfituar edhe më shumë se çfarë panë shikuesit.

Skandovali ishte “fabrikuar” … pa e ditur Rachel?

Rachel sugjeroi që Tom ishte më i përfshirë në Scandoval sesa e kuptoi kushdo. Sipas saj, ai u shpërblye për këtë. “Ai më tha gjatë negociatave për Sezonin 11 se atij iu ofrua një kredit producent për sezonin 11. Pra, mendoj se ai po shpërblehej për skadovalin e të gjithëve.” Tom padyshim që solli shumë vlerësime dhe të ardhura.

Ajo vazhdoi, “Për mua, kjo është paksa e rëndë, sepse duket – më bën skeptik. A ishte kjo me të vërtetë diçka e sajuar për këtë rezultat përfundimtar?” Fraza e Rachel është kaq e çuditshme. Ajo po flet sikur të ishte një shikues – një vëzhgues i jashtëm.

Nëse Scandoval do të vihej në skenë, pse Rachel nuk do ta dinte këtë? Ajo kishte një dorë mjaft integrale në realizimin e Scandoval, por ajo flet sikur të mos kishte asnjë pjesë në të. Kjo është pjesë e një modeli të gjuhës që Rachel përdori për të nxjerrë veten nga ngjarjet e sezonit 10.

Përveç nëse, sigurisht, ajo po thotë të vërtetën, në këtë rast, Tom është edhe më i poshtër nga sa e kishim kuptuar. Përsëri, pak do ta kalonin atë që të shkaktonte një skandal mashtrimi për më shumë para, edhe pa e ditur të tjerët të përfshirë në skandal. Por aktualisht, pretendimi i Rachel është i pabazuar.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules pritet të transmetohet në Bravo në fillim të vitit 2024.