Rachel Leviss

Klea

Rachel Leviss pretendon se është e emocionuar të shikojë Tom Sandoval në “The Traitors”

Rachel Leviss pretendon se është e emocionuar të shikojë Tom Sandoval në “The Traitors”

Rachel Levissi njohur më parë si Rakelëska qenë e sinqertë në lidhje me mendimet e saj për Tom Sandoval's paraqitja e ardhshme televizive në sezonin 3 të Tradhtarët.

Rachel Leviss

Gjatë një episodi të fundit të podcast-it të saj Rachel Goes Rogue, Rachel29 vjeç, shprehu një interes të habitshëm për Tom's përfshirja në sezonin e tretë të ardhshëm të Tradhtarët Pallua.

“Mendoj se mund të më duhet të përshtatem për ta parë atë. Nuk e di pse,” Leviss i menduar. “Dmth, unë pashë (SandovalFox's) Forcat Speciale. … Tom po përpiqej të më bindte të vazhdoja Forcat speciale me të.”

Rachel Leviss

Rregullat e Vanderpompës alum gjeti kënaqësi duke parë Sandoval konkurrojnë në serinë e mbijetesës. “E pashë atë dhe pata pak gëzim kur e pashë të kalonte përvoja të dhimbshme. Mund të më duhet të akordoj për Tradhtarët.” Rachel pranoi, duke reflektuar mbi Tom's paraqitjet e kaluara në shfaqjet e mbijetesës si Forcat speciale.

Tom Sandoval

Magjepsja e saj me Tradhtarët paraprin Sandoval's përfshirjen, si Leviss zbuloi, “Unë kam parë sezonin e kaluar Tradhtarët, dhe dinamika është interesante. Nuk njoh shumë nga njerëzit në kastin (sezonin 3), por mund të më duhet të përshtatem për këtë.” Rachel la të kuptohet për kuriozitetin e saj për Tom Sandoval's taktikat në mjedise konkurruese, duke sugjeruar se do të ishte intriguese të dëshmosh manovrat e tij strategjike.

Tom Sandoval

Tom's njoftimi i kastit për Tradhtarët vjen mes sfidave të tij personale të publikuara, duke përfshirë një ndarje të profilit të lartë nga Ariana Madix pas akuzave për pabesi që përfshijnë Rakelës. Pavarësisht nga pasojat, Sandoval ka mbetur aktive në televizionin realitet, duke u shfaqur edhe në emisione si Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë dhe Këngëtarja e maskuar.

Rachel Leviss

Ndërkohë, Rachel Leviss ka qenë duke lundruar në rrugën e saj, e cila përfshinte një periudhë të vetë-kujdesit në një institucion të shëndetit mendor dhe një dalje nga Vanderpomp Rregullat para sezonit të tij të njëmbëdhjetë.

Ajo ka përdorur podcast-in e saj për të trajtuar kompleksitetin e marrëdhënies së saj me të Sandovalduke përfshirë akuzat për manipulim dhe kujdes, të cilat ai i ka mohuar me forcë.

Rachel Leviss

Në përgjigje të Leviss’ pretendon, Tom e kritikoi atë gjatë Rregullat e Vanderpompës ribashkimi i sezonit 11, duke i etiketuar veprimet e saj si kontradiktore me përpjekjet e saj të pretenduara për të ecur përpara.

Ai mohoi me këmbëngulje akuzat për kujdes, duke theksuar natyrën e diskutueshme të diskursit të tyre publik.

Rachel Leviss

Si Sandoval vazhdon të ecë përpara me jetën e tij përkrah Victoria Lee Robinson, Leviss ka zgjedhur të ruajë privatësinë në lidhje me jetën e saj romantike, pavarësisht thashethemeve të herëpashershme që e lidhin atë me individë si Matthew Dunn.

Rregullat e Vanderpompës aktualisht është në pauzë për sezonin 12.