Rachel Leviss pretendon se do të ndalojë së foluri për Ariana Madix Post-Scandoval

Klea

Rachel Leviss pretendon se do të ndalojë së foluri për Ariana Madix Post-Scandoval

Rachel Leviss pretendon se do të ndalojë së foluri për Ariana Madix Post-Scandoval

Ish Rregullat e Vanderpompës yll Rachel Leviss, 29, bëri një deklaratë të rëndësishme në podcast-in e saj, Rachel Goes Rogue, në lidhje me qëndrimin e saj për të diskutuar Ariana Madix pas komenteve të fundit të bëra gjatë ribashkimit të sezonit 11 të serialit.

Raquel Leviss

Duke iu drejtuar një pyetjeje shikuesit të transmetuar nga një producent ekzekutiv në episodin e saj të podcast-it të publikuar të mërkurën, Rachel u përgjigj: “Nuk kam nevojë të flas Ariana më shumë nga sa e konsideroj të nevojshme për të kuptuar mendimin tim.”

Ajo sqaroi, “Dhe, për fat të keq, po, e Arianës emri ka dalë nga goja ime dhe nuk është për ta sulmuar në asnjë mënyrë, është për t’i dhënë kontekst përvojës sime dhe historisë që po ndaj me ju djema.”

Tom Sandoval

Madix38-vjeçari e kishte kritikuar më parë Leviss-in në emisionin e ribashkimit, duke e akuzuar atë për ndërlikimin e jetës së tyre përmes përfshirjes së saj me ish të dashurin e Leviss-it. Tom Sandoval.

Marrëdhënia e tyre përfundoi në mënyrë dramatike në mars 2023 mes akuzave për pabesi që përfshinin mesazhe të qarta midis Sandoval dhe Leviss.

Tom Sandoval

Duke reflektuar mbi e Arianës komente, Rachel pranoi ndikimin e diskutimit publik, duke vërejtur:

“Thënia e saj për mua, më bëri të mendoj, ‘Epo, po, është e keqe të kesh (VPR) fol për mua çdo javë.’” vazhdoi ajo, “Jo vetëm të flasësh për mua, por të më shpifësh plotësisht dhe të shtysh një tregim që nuk është i saktë.” Ajo deklaroi. “Pra, e kuptoj. E kuptoj dhimbjen e saj kur më vjen të them emrin e saj në podkastin tim dhe jam i sigurt që është indinjuese dhe zhgënjyese.”

Ariana Madix

Derisa Rachel shprehu mirëkuptimin e e Madix-it perspektivë, ajo theksoi synimin e saj për të ruajtur respektin në diskutimet e saj për situatën. “Mendoj se në fund të fundit kam qenë i respektueshëm Ariana kur diskutonte lidhjen e saj me Sandoval,” Rachel deklaruar. “Nuk kam në plan të vazhdoj të flas më për të, sepse ajo nuk është pjesë e jetës sime.”

Fansat patën një sërë reagimesh, me një përdorues që tha troç: “Vetëm hesht Rachel. Një tjetër shprehu një pikëpamje të kundërta, duke thënë: “Nuk më pëlqen, por jam e lumtur që do ta mbajë emrin e saj larg gojës”.

Ariana Madix

Një fans i tretë vuri në dyshim reagimet e të tjerëve, duke pyetur: “Pse jeni kaq të çmendur? Ajo tha se do të ndalonte.”

Duke i shtuar diskutimit, një tjetër komentues u shpreh: “Kështu mund të vendosim Skandoval të pushosh tani?” Ndërkohë, u nda një këndvështrim tjetër:Sandoval dhe Ariana duhet të ndalojë së foluri edhe për këtë dhe të rrëzojë padinë. Ju ende e keni Arianën të lidhur me të.”

Ariana Madix

Ndërsa, një tjetër VPR Tifozja tha: “Ju keni treguar mungesë respekti Ariana përgjithmonë dhe kjo është gjithçka për të cilën bëhet fjalë për podkastin.”

Pavarësisht vendimit të saj për të ecur përpara, Rachel mbetet i ngatërruar në çështje ligjore që lidhen me skandalin. Në maj, ajo ndoqi me sukses veprime të mëtejshme ligjore kundër Tom Sandoval në një proces gjyqësor “porno hakmarrjeje”.

Rregullat e Vanderpompës është në pauzë për momentin.