Rachel Leviss padi më e fortë kundër Arianës se Sandoval?

Klea

Rachel Leviss padi më e fortë kundër Arianës se Sandoval?

Mes bombave Bravo javën e kaluar ishte Rachel Leviss’ padi kundër Tom Sandoval dhe Ariana Madix. Padia synon të dy yjet e Vanderpump Rules për shkeljen e ligjit të pornografisë hakmarrëse të Kalifornisë.

Për ata që nuk e kanë mbajtur hapin me Rachel, ish-Bravolebrity pretendoi se Tom e regjistroi atë në FaceTime pa pëlqimin e saj, ndërsa kryente një akt të qartë. Ariana më vonë do ta gjente këtë video, duke rezultuar në Scandoval.

Ariana dyshohet se ia ka dërguar videon Rashelit dhe vetes. Të dhëna të ndryshme do të tregojnë gjithashtu se Ariana mund t’ua dërgojë videon anëtarëve të tjerë të kastit dhe ekuipazhit. Këto ngjarje përbëjnë bazën për kostumin e Rakelës. Tani, një ekspert ligjor ka peshuar.

A mund të gjendej Tom i pafajshëm në kostumin e Rachel?

Avokatja Neama Rahmani foli me Us Weekly për rastin, duke thënë: “Çështja kundër Tomit është në fakt më e dobët se çështja kundër Arianës”. Ai shpjegoi, “Kjo është arsyeja pse sipas statutit të pornografisë hakmarrëse të Kalifornisë, ekziston një kërkesë që pornografia të shpërndahet. Ne e dimë se Tom dyshohet se po merrte pjesë në këtë FaceTime dhe ai mund ta ketë regjistruar atë, por është e paqartë nëse ia ka dërguar dikujt.”

Si e tillë, Ariana mund të jetë në ujë të vërtetë të nxehtë. Eksperti vazhdoi, “Akuzat janë se Ariana mori akses në telefonin e Tomit dhe ia dërgoi vetes dhe Rashelit. Pra, kjo do të ishte shpërndarja atje. Natyrisht, ne nuk e dimë se kush e ka videon dhe kujt i është dërguar.” As padia nuk pretendohet të dihet, duke nënkuptuar se shokët e aktorit të Rachel mund ta kenë parë atë duke pasur njohuritë e tyre për videon.

Përtej kësaj, padia pretendon se Ariana mund t’ua ketë dërguar videon punonjësve të Bravo. Siç ka thënë Rahmani, “ankesa thotë se mund të ketë shkuar te anëtarët e kompanisë së produksionit apo edhe te studioja, me ç’rast do të plotësohej kërkesa për shpërndarje. Por bazuar në vetë ankesën, nuk e di se sa e fortë është një çështje përgjegjësie kundër Tomit.”

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.